UNKDEV - Valorant Free Spoofer & TPM Bypass - Method by Adamsatmayiz

oooo bu bana mavi ekran yediğim için hırsız vakası koyup söven eleman değilmi :D

indirme linkinde sadece exe var dll yok ki
Kankam o bir sfx dosyası rar olarak aç içeriğini göreceksin

okey system32'nin içine gidiyormuş dll+exe ancak regedit muhabbetini çözemedim tam olarak anlamadım nasıl yapılacağını açıklarsan memnun olurum
2 tane reg edit dosyası var onları içeri aktar onlar bypassın auth u gibi birşey önce onları içeri aktarmazsan mavi ekran yersin sonra system32 ye o dosyaları at o kadar

Dediğin herşeyi yaptım pc açılmıyor knk.

reboot and select proper boot device hatasını alıyorum disk doğru seçili

Dediğin herşeyi yaptım pc açılmıyor knk.

reboot and select proper boot device hatasını alıyorum disk doğru seçili

Kolaylık olması için bazı seçenekler eklemiştim, ama tam çalışıp çalışmadığını hiç kontrol etmedim. Secure Boot'u açarak bilgisayara giriş yap ve System32'ye atılan dosyaları sil. Sonra Secure Boot'u kapatıp yeniden Windows'a giriş yap. Registry ayarlarını içeri aktar, dosyaları System32'ye kopyala ve gerekli CMD komutlarını gir. Bu şekilde sorunu çözebilirsin.

Kolaylık olması için bazı seçenekler eklemiştim, ama tam çalışıp çalışmadığını hiç kontrol etmedim. Secure Boot'u açarak bilgisayara giriş yap ve System32'ye atılan dosyaları sil. Sonra Secure Boot'u kapatıp yeniden Windows'a giriş yap. Registry ayarlarını içeri aktar, dosyaları System32'ye kopyala ve gerekli CMD komutlarını gir. Bu şekilde sorunu çözebilirsin.

Secure boot açık kanka zaten. Müsait olursan dc den ekler misin.

Spoofu denemedim ama bypass çalışıyor, biraz arkada açık bekletip val5 atıp atmadığını test edeceğim. Eline sağlık.
Regedit ve System32 kısımlarını anlamayanlar için ise, exe dosyasını indirin ve sağ tıklayıp WinRAR ile açın. İçinde Ligado'nun söylediği regedit, dll ve exe dosyalarını göreceksiniz. Onları yönergeye göre kullanın, daha sonra da kodları cmdye yazın.

Spoofu denemedim ama bypass çalışıyor, biraz arkada açık bekletip val5 atıp atmadığını test edeceğim. Eline sağlık.
Regedit ve System32 kısımlarını anlamayanlar için ise, exe dosyasını indirin ve sağ tıklayıp WinRAR ile açın. İçinde Ligado'nun söylediği regedit, dll ve exe dosyalarını göreceksiniz. Onları yönergeye göre kullanın, daha sonra da kodları cmdye yazın.
dENENDİ ONAYLANDI

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt