VGC
Banned
- İletişim
Çalışıyor ekran açarım istersen?denedim hvci + tpm 2.0 popup attı nasıl çalışıyor ;D (ürünü snaırım bakıma almışlar.)
Çalışıyor ekran açarım istersen?denedim hvci + tpm 2.0 popup attı nasıl çalışıyor ;D (ürünü snaırım bakıma almışlar.)
Eleman TKNS denen boş bi resellerin peti zaten. sağa sola rat atmaya çalışıyor geçen güne kadar benden çalışan sp00fer dileniyordu. Geçende ukala ukala bana ban yediysen gel açalım yazıyor. bu 2 omurgasızdan bir şey almayın. Rat yersiniz.kanka ürünü kurcalayan yok adamı engelledin zamanında ne alaka ürünü kurcalamak başkalarındanda bullseye spoof dileniyordun geçen gün spoof atayım 1 adet verin diye kendi spoofunu atsaydın ya gitmişsin imgui değiştirmişsin sadece bullseye veya blupill ile alakası yok önceki konunun imgui değiştirilmiş hali sen kendini harbi zeki sanıyorsun he
kendisi müşterilerime spoof atıp pc lerini kitleyip banada engeli koydu kendisi baya fındık beyinli zaten bunun spoof yapacağını sanmıyorum gidipde kullanmayın bence
leftten dilen sen anca ucube
Kanka çok boş yapıyon bi sal la umrum dışısınleftten dilen sen anca ucube
bypass outdated, yenisi ne zaman gelirKanka çok boş yapıyon bi sal la umrum dışısın
Bypass içinde vardi fixlemişlerkanka spooferle kesin kalkarmı banım birde bypass satıyormusun