- İletişim
wyxreezciğim bende biliyorum arkadaş görmemiştir belki !victuscuğum 2020 güncelleyince giriliyomus arkadas yazmıs ya bi tane
wyxreezciğim bende biliyorum arkadaş görmemiştir belki !victuscuğum 2020 güncelleyince giriliyomus arkadas yazmıs ya bi tane
arkadaş ondan bahsetmemiş galiba 2020 driverinide ben söylemedim amd driverlerinden anlamadıgım icin amd ekran kartlarında calışmaz yazısı koydumvictuscuğum 2020 güncelleyince giriliyomus arkadas yazmıs ya bi tane
Bence düzelt yazını kullanmak isteyipte 2024 surumu olanlar kullanamaz ekran kartının 2020 driverini indirirsen calqqqqqqqdarkadaş ondan bahsetmemiş galiba 2020 driverinide ben söylemedim amd driverlerinden anlamadıgım icin amd ekran kartlarında calışmaz yazısı koydum
Arkadasımla yaşamış oldugum sorunlardan dolayı devam ettirdiğim projeyi size paylaşıyorum sonoyuncu icin calışır craftrisede bi zaman sonra crash yersiniz bilginiz olsun (AMD EKRAN KARTLARINDA CALIŞMAZ) (onay geldiği zaman kullanın kodlar bana ait)
ilk acılıdıgında legitaura takılı kalıyor end tusuna basın düzelecek
Keybind
legitaura:END
ESP:İNSERT
AİMBOT:HOME
dw:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
password:cg
exevt(https://cheatglobal.com/konu/craftrise-simple-pid-dll-injector.63402/page-4#post-1184203 exe bu fakat sonun pid adresini gösteriyor sadece):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dllvt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
helal sana güzel yapmışsın. saygılarımla seviliyorsunaynen programda bi gram obf yok ve büyük ihtimal bu tarz şeylerden anlamıyorsun yetkilli onaylandıgında zamanda kullanm dahada yorum kasmak prim vermek istemiyorum sana
Arkadasımla yaşamış oldugum sorunlardan dolayı devam ettirdiğim projeyi size paylaşıyorum sonoyuncu icin calışır craftrisede bi zaman sonra crash yersiniz bilginiz olsun (AMD EKRAN KARTLARINDA CALIŞMAZ) (onay geldiği zaman kullanın kodlar bana ait)
Keybind
exevt(https://cheatglobal.com/konu/craftrise-simple-pid-dll-injector.63402/page-4#post-1184203 exe bu fakat sonun pid adresini gösteriyor sadece):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Calısıyor 2 sıde fakat legıt auranın tusu farklı galıbaaimbot ve legitaura calismiyor craftrise de esp iyi ama iyi konular
sen craftrisedemi denedin yoksa farkli bir oyundamiCalısıyor 2 sıde fakat legıt auranın tusu farklı galıba
Keybind