Çalışıyor TurboCheats 1.0 (NOT:2..0 VERSİYONU GELECEK HATALAR DÜZELTİLECEK)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gerek yok niye fud basayimki yaptıklarını bana anlatıon heralde dahada zorun varsa discorddan ekle beni

tus atamalarına basmıyorsundur
cok sukur rat atacak kadar fukara değiliz klavye delikanlısıda değiliz

Arkadasımla yaşamış oldugum sorunlardan dolayı devam ettirdiğim projeyi size paylaşıyorum sonoyuncu icin calışır craftrisede bi zaman sonra crash yersiniz bilginiz olsun (AMD EKRAN KARTLARINDA CALIŞMAZ) (onay geldiği zaman kullanın kodlar bana ait)
ilk acılıdıgında legitaura takılı kalıyor end tusuna basın düzelecek
Keybind
legitaura:END
ESP:İNSERT
AİMBOT:HOME

dw:
password:cg
exevt
:
(https://cheatglobal.com/konu/craftrise-simple-pid-dll-injector.63402/page-4#post-1184203 exe bu fakat sonun pid adresini gösteriyor sadece)
dllvt:

:kullan:

indirme yeri var winrarda
kanaka cidden bulamadım

cok sukur rat atacak kadar fukara değiliz klavye delikanlısıda değiliz
lan dingil virustotalde yazan şeylerin doğruluğuna öyle mi emin olunuyor. git behavior analizini öğren ondan sonra klavye erkekliği yap :D konuyu açan adamı tanımam etmem çok bilgiliymişsin gibi laga luga yapmışsın yorum kasmaya mı çalıştın anlamadım :D

Arkadasımla yaşamış oldugum sorunlardan dolayı devam ettirdiğim projeyi size paylaşıyorum sonoyuncu icin calışır craftrisede bi zaman sonra crash yersiniz bilginiz olsun (AMD EKRAN KARTLARINDA CALIŞMAZ) (onay geldiği zaman kullanın kodlar bana ait)
ilk acılıdıgında legitaura takılı kalıyor end tusuna basın düzelecek
Keybind
legitaura:END
ESP:İNSERT
AİMBOT:HOME

dw:
password:cg
exevt
:
(https://cheatglobal.com/konu/craftrise-simple-pid-dll-injector.63402/page-4#post-1184203 exe bu fakat sonun pid adresini gösteriyor sadece)
dllvt:

:kullan:

dll yi bulamadım kontrol edermisin sadece exe iniyor / Tamam buldm eyw

lan dingil virustotalde yazan şeylerin doğruluğuna öyle mi emin olunuyor. git behavior analizini öğren ondan sonra klavye erkekliği yap :D konuyu açan adamı tanımam etmem çok bilgiliymişsin gibi laga luga yapmışsın yorum kasmaya mı çalıştın anlamadım :D
galiba öyle yapuyor yarın okula gitmeden biraz yorum kasayım demiştir :kappasmiley:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bi sen eksiktin

gerek yok niye fud basayimki yaptıklarını bana anlatıon heralde dahada zorun varsa discorddan ekle beni

tus atamalarına basmıyorsundur
basıyorum çalışmıyor hocam sadece insert e basınca ses geliyor home ve endde gelmiyor 2 klavyede de denedim

konunun içinde boş yapan 15 yaşındaki çocuğun yorumunu görmüşsün infostealer yazmışsın :D virustotalin false positive flaglarından biri sadece madem bilmiyorsun laga luga yapmayacaksın konunun altında rat mat diye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt