nasilsinaskta
Gold Üye
bunu nasıl onayladılar çözemedim usta güzel saklamıssın eline saglıkevet katılyıroum foruma cok türeme dolmuş ya boş muhabbet yazmayın forma rapor yiyeeceniz yoksa
bunu nasıl onayladılar çözemedim usta güzel saklamıssın eline saglıkevet katılyıroum foruma cok türeme dolmuş ya boş muhabbet yazmayın forma rapor yiyeeceniz yoksa
neyi güzel saklamışım kanka rapor yedin yalan yanlış bilgilendirmeden ayriyetten kodda obf de yok rte bilir hangi türemesinbunu nasıl onayladılar çözemedim usta güzel saklamıssın eline saglık
senden mi tırscaz akılsız et rapor sende yedin raporuneyi güzel saklamışım kanka rapor yedin yalan yanlış bilgilendirmeden ayriyetten kodda obf de yok rte bilir hangi türemesin
Arkadasımla yaşamış oldugum sorunlardan dolayı devam ettirdiğim projeyi size paylaşıyorum sonoyuncu icin calışır craftrisede bi zaman sonra crash yersiniz bilginiz olsun (AMD EKRAN KARTLARINDA CALIŞMAZ) (onay geldiği zaman kullanın kodlar bana ait)
ilk acılıdıgında legitaura takılı kalıyor end tusuna basın düzelecek
Keybind
legitaura:END
ESP:İNSERT
AİMBOT:HOME
dw:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
password:cg
exevt(https://cheatglobal.com/konu/craftrise-simple-pid-dll-injector.63402/page-4#post-1184203 exe bu fakat sonun pid adresini gösteriyor sadece):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dllvt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2.0 versiyonu cıktı arkadaş dc paylaştı burada banı varmış galiba buradanda paylaşacak ban riski yok kanka ya ben bayadir oynuomsadece aimbotla kac gun dayanır
istediğin kadar oynuyabilirsin dostum.sadece aimbotla kac gun dayanır