weqw4124eqee
Normal Üye
yardımcı olrmsn ıstek attmdiscorddan ekle beni roeak1337 sorununu anlamadım amd ekran kartın mı var ondan olmuyor olabilir
yardımcı olrmsn ıstek attmdiscorddan ekle beni roeak1337 sorununu anlamadım amd ekran kartın mı var ondan olmuyor olabilir
tus atamaları oldugu icin olabilirmi kralBence düzelt yazını kullanmak isteyipte 2024 surumu olanlar kullanamaz ekran kartının 2020 driverini indirirsen calqqqqqqqd
dele basınca calısıyo aura neden
<2 eyvhelal sana güzel yapmışsın. saygılarımla seviliyorsun
daha geliştirrilmiyecek kendime ait bir client cıkaracagımHile hakkında şunu diyebilirim 1- Aimbot biraz garip çalışıyor (3d printer ile baskı yapıyorum aimbot ile :d) düzeltilebilir 2- killaura fena değil en azından çalışıyor esp de geliştirilebilir chams eklenebilir.
esp box türünde olsa güzel olurdu bu biraz garip yani sürekli bu tür espler görmediğim için
(Not:ben sadece görüşlerimi yazdım genellikle bu hilelerin buildleme konusunda pek bilgim yok denilebilir yazacağınız şeyi bu sözlere göre yazın.)
ama yinede ellerine sağlık diyorum geliştirilirse kullanılabilir
iyi geliştirmelerdaha geliştirrilmiyecek kendime ait bir client cıkaracagım
sana öneri yapayım worldtoscreen olayını sal git jni araştır.daha geliştirrilmiyecek kendime ait bir client cıkaracagım
kanka cok önem vermediğim bir hile öyle paylaşayım dedim so ya cıkaracaz guili auralı vesayri dll işini saldimsana öneri yapayım worldtoscreen olayını sal git jni araştır.
arkadaş şunu demek istemiş galiba : Tek bir Antivirüs'e Bakmak Büyük İttimalle Biraz Yanlış Olur. He Bide Antivirüs Tanındık Değilse, Büyük İttimalle False Positive.
Arkadaş Galiba Yeni Olduğu İçin Biraz Forum'a Alışamamış (Bu tür hatalara biraz takılıyorum)