shadow728
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
heh işte boyle kabullenceksinöyledir evet kare kafa aynen
heh işte boyle kabullenceksinöyledir evet kare kafa aynen
profilindeki sensin galibaheh işte boyle kabullenceksin
aglamaya baslamıs birileriprofilindeki sensin galiba
iclerinde sende varsın galiba uyku vaktin gelmedimi yarın okulun var zorbalanacaksın okulda dahaaglamaya baslamıs birileri
Arkadasımla yaşamış oldugum sorunlardan dolayı devam ettirdiğim projeyi size paylaşıyorum sonoyuncu icin calışır craftrisede bi zaman sonra crash yersiniz bilginiz olsun (AMD EKRAN KARTLARINDA CALIŞMAZ) (onay geldiği zaman kullanın kodlar bana ait)
ilk acılıdıgında legitaura takılı kalıyor end tusuna basın düzelecek
Keybind
legitaura:END
ESP:İNSERT
AİMBOT:HOME
dw:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
password:cg
exevt(https://cheatglobal.com/konu/craftrise-simple-pid-dll-injector.63402/page-4#post-1184203 exe bu fakat sonun pid adresini gösteriyor sadece):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dllvt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
indirme yeri var winrardadll nerede
tm kucuk adam git craftriseını oyna bu sene lgs olcak derslerine çalış sivilceni patlat ballı sutunu ic ve ogretmenlerini dinle bu arada arkadaslarınada saygılı ol fud basmayıda unutmaiclerinde sende varsın galiba uyku vaktin gelmedimi yarın okulun var zorbalanacaksın okulda daha
gerek yok niye fud basayimki yaptıklarını bana anlatıon heralde dahada zorun varsa discorddan ekle benitm kucuk adam git craftriseını oyna bu sene lgs olcak derslerine çalış sivilceni patlat ballı sutunu ic ve ogretmenlerini dinle bu arada arkadaslarınada saygılı ol fud basmayıda unutma
tus atamalarına basmıyorsundurbende sadece esp çalışıyor
dc varmı kankaaglamaya baslamıs birileri