Open Source Step Client Source Code

Paylaştığın src yi buildledim düzgün bir şekilde çalışıyor ancak ne yaparsam yapayım killaura'nın sürekli aynı hızda vurmasını daha hızlı vurmaya çeviremedim yani bana göre yavaş yavaş vuruyor onu hızlandırmaya çalıştım ama başaramadım hangi kodu değiştirmem lazım biliyor musunuz?

Paylaştığın src yi buildledim düzgün bir şekilde çalışıyor ancak ne yaparsam yapayım killaura'nın sürekli aynı hızda vurmasını daha hızlı vurmaya çeviremedim yani bana göre yavaş yavaş vuruyor onu hızlandırmaya çalıştım ama başaramadım hangi kodu değiştirmem lazım biliyor musunuz?
alabroscpp discorddan ulaşabilirsin yardımcı olurum

Arkadaşlar açık kaynak kodlu hangi kodları nereye gideceği kodlar içinde yazıyor bakabilirsiniz visual studio code ile açın çalıştırın assagıda hangi kodun hata verdigi gözüküyor şu aralar işim var olmasa derleyip atarım açık kaynak olarak herkese iyi forumlar.

loader ile vds e bağlıyorum herşeyi hallediyorum dc botu fln keyler bağlanıyor ama dll inject olmuyor oyuna c diskinede attım Client.dll i

botaccgen bozuk herhalde :d internet bağlantısı basarılı diyo ama acmıyo account

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt