Open Source Step Client Source Code

yok almadım o tarz bi proxy nerden bulabilirim? yada nasıl proxy şeyini kaldırabilirim? + vds bağlasamda proxy gereklimi?
Proxy gerekli proxy olmadan maximum 3 adet hesap oluşturabilirsin proxy için adresinden residential proxy alman yeterli olucaktır enson 115tl olması lağzımdı

Proxy gerekli proxy olmadan maximum 3 adet hesap oluşturabilirsin proxy için adresinden residential proxy alman yeterli olucaktır enson 115tl olması lağzımdı
1 tane mi almam gerekiyo peki bu proxy max kac tane hesap acabiliyor?

Merhaba sevgili cheat global kullanıcıları.

Bugün bana step ekibi tarafından yapılan haksızlıktan dolayı sourceyi publama kararı aldım.milletten key dilenen benim sayemde tanınan ajdara tokat olsn

VT:

SRC:

Kullanıcak arkadaşlar için stepin auth sistemi ve botu

SRC:

VT:

Forumda paylaşılan account generator banlatma sorunu düzeltilmiş hali.

SRC:

VT:

Loader src:

SRC:

VT:
Kral Projeyi Buildliyorum Oyuna Giriyorum İlk Oyun Donuyor Sonra Oyundan Atıyor Nedeni Nedir Dc: Mocka1

1 tane mi almam gerekiyo peki bu proxy max kac tane hesap acabiliyor?
1 tane alman yeterli olcakatır işini fazlası ile görür her bağlandığında farklı proxy veriyor o yüzden ip sınırı yok kota üzerinden hesaplanıyor yaklaşık 30k ya yakın hesabı 1gb lik kotanın %40'ını kullanarak oluşturdum

Kral Projeyi Buildliyorum Oyuna Giriyorum İlk Oyun Donuyor Sonra Oyundan Atıyor Nedeni Nedir Dc: Mocka1
Projedeki dllmain.cpp dosyasından korumaları kaldırın. veya
dosyasını indirip dllmain ile değiştirebilirsin.

1 tane alman yeterli olcakatır işini fazlası ile görür her bağlandığında farklı proxy veriyor o yüzden ip sınırı yok kota üzerinden hesaplanıyor yaklaşık 30k ya yakın hesabı 1gb lik kotanın %40'ını kullanarak oluşturdum

loadladiğimda herşey gidiyo yazilar falan hiç bişey net gözükmüyo ne yapmaliyim bazen net gözüküyo

Son düzenleme:

çalışmıyor

Son düzenleme:

internette vs free olarak bulabilir miyim yada normal proxy ile çalışabilcek şekilde olur mu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt