Open Source Step Client Source Code

Merhaba sevgili cheat global kullanıcıları.

Bugün bana step ekibi tarafından yapılan haksızlıktan dolayı sourceyi publama kararı aldım.milletten key dilenen benim sayemde tanınan ajdara tokat olsn

VT:

SRC:

Kullanıcak arkadaşlar için stepin auth sistemi ve botu

SRC:

VT:

Forumda paylaşılan account generator banlatma sorunu düzeltilmiş hali.

SRC:

VT:

Loader src:

SRC:

VT:
nasıl buildlerim

nasıl buildlerim
Dostum buildlerken debug x64 olarak değil release x64 olarak buildlemelisin
dc ver hallediyim
Benden bulduğun fikirleri başkalarına discord aracılığıyla iletip kendini discordun build kralı olarak göstermene gerek yok öyle değil mi? Direk buradan yaz işte debug değil release x64 olarak build et diye

Her türlü crash veriyosa bence visual all in one c++ indirmen lazım (google yaz çıkar visual 2022 gibi bişey değil) hala crash veriyosa olması lazım ama yok mu var mı bak visual 2022ye c++ ile oyun geliştirme indir release x64 olarak buildle sorunun çözülür diye tahmin ediyorum

Dostum buildlerken debug x64 olarak değil release x64 olarak buildlemelisin

Benden bulduğun fikirleri başkalarına discord aracılığıyla iletip kendini discordun build kralı olarak göstermene gerek yok öyle değil mi? Direk buradan yaz işte debug değil release x64 olarak build et diye

Her türlü crash veriyosa bence visual all in one c++ indirmen lazım (google yaz çıkar visual 2022 gibi bişey değil) hala crash veriyosa olması lazım ama yok mu var mı bak visual 2022ye c++ ile oyun geliştirme indir release x64 olarak buildle sorunun çözülür diye tahmin ediyorum
ben kendimi build kralı sanmıyorum zaten burdan spam cezası yemeyiyim diye dc ver dedim kanka 1 kere daha yersem ban yicem çünkü özür dilerim aga yapcak bişey yok build kralı olduğumuda düşünmüyorum

ben kendimi build kralı sanmıyorum zaten burdan spam cezası yemeyiyim diye dc ver dedim kanka 1 kere daha yersem ban yicem çünkü özür dilerim aga yapcak bişey yok build kralı olduğumuda düşünmüyorum
Build kralı derken amaç seni üzmek vs değil eski mesajlara bak şu konuda anlatmış veya en kötü release x64 olarak buildle diyebilirsin spam banıda yemezsin merak etme

ben yaptım injectliyom oyun buga giriyor ne yapıcam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt