Al4br0s
Gold Üye
capsolver api key girdinmi ?botaccgen bozuk herhalde :d internet bağlantısı basarılı diyo ama acmıyo account
capsolver api key girdinmi ?botaccgen bozuk herhalde :d internet bağlantısı basarılı diyo ama acmıyo account
evetcapsolver api key girdinmi ?
aldığım hata bu çözümü tam olarak neKaç hesap oluşturulsun?: 1
Exception in thread Thread-1 (generate_account):
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\PC\AppData\Local\Programs\Python\Python312\Lib\threading.py", line 1073, in _bootstrap_inner
self.run()
File "C:\Users\PC\AppData\Local\Programs\Python\Python312\Lib\threading.py", line 1010, in run
self._target(*self._args, **self._kwargs)
File "C:\Users\PC\Desktop\Craftrise\craftrise-generator-main\main.py", line 74, in generate_account
gen.get_signup_page()
File "C:\Users\PC\Desktop\Craftrise\craftrise-generator-main\main.py", line 41, in get_signup_page
r = self.session.get("Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir")
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
File "C:\Users\PC\AppData\Local\Programs\Python\Python312\Lib\site-packages\tls_client\sessions.py", line 459, in get
return self.execute_request(method="GET", url=url, **kwargs)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
File "C:\Users\PC\AppData\Local\Programs\Python\Python312\Lib\site-packages\tls_client\sessions.py", line 442, in execute_request
raise TLSClientExeption(response_object["body"])
tls_client.exceptions.TLSClientExeption: failed to do request: Get "Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir": Proxy responded with non 200 code: 400 Bad
Request
awfawjpfoap open source incele sonra stealerp de daha helloworld yazdırmak için gpt kullanan birisi bunu demesinstealerp yazıcaktın
DDawfawjpfoap open source incele dostum sonra stealerp de daha helloworld yazdırmak için gpt kullanan birisi bunu demesin
dostum chatgptyi sadece soru sormak için kullanırım + zaten stealerp virüslü bir client bunuda herkes biliyor gibi ?awfawjpfoap open source incele dostum sonra stealerp de daha helloworld yazdırmak için gpt kullanan birisi bunu demesin
öncelikle paylaştığım dosyalar opensource açık kaynak bilgin varsa dosyaları inceler vt atar veya güvendiğin bir programa taratır kullanırsın herhan gibi bir dll exe dosyası bulunmamakta veya şifreli bir dosya bulunmamakta bunuda geçtim kaç aydır konu açık halde duuyor yetkililer biile virüs olduğunu fark etmedi senmi ettin çok zekisin dostum? git önce bi projenin ne olduğuna bak sonra burda boş laflarını savur.dostum chatgptyi sadece soru sormak için kullanırım + zaten stealerp virüslü bir client bunuda herkes biliyor gibi ?
Proxy hatası vermiş satın aldın mı proxy?aldığım hata bu çözümü tam olarak ne