shivajs
Gold Üye
- İletişim
adam size paste.tc ile attı siteyi onu yap hata alırsan bidaha yaz banalan bana öğret dll injectlenince kapanıyo
alabros dm bak la
adam size paste.tc ile attı siteyi onu yap hata alırsan bidaha yaz banalan bana öğret dll injectlenince kapanıyo
alabros dm bak la
bende yapamadım alabros inşallah bakarsareis bu hata neyden kaynaklıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ben hallettim amkbende yapamadım alabros inşallah bakarsa
halledicez
bak mala anlatır gibi anlatıyorum anlayın artık.bende yapamadım alabros inşallah bakarsa
halledicez
öğrettik işte renamele kullan seversinlan bana öğret dll injectlenince kapanıyo
alabros dm bak la
lan bebe zaten yaptım onu başka hata alıyorumbak mala anlatır gibi anlatıyorum anlayın artık.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşu kod varya 747 satırlık kopyala srcde dllmain.cpp var ordaki tüm kodları sil şu 747 satırlık kodu yapıştır tekrar buildle
öğrettik işte renamele kullan seversin
adam haklı dağılınbak mala anlatır gibi anlatıyorum anlayın artık.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşu kod varya 747 satırlık kopyala srcde dllmain.cpp var ordaki tüm kodları sil şu 747 satırlık kodu yapıştır tekrar buildle
öğrettik işte renamele kullan seversin
Kardeşim benadam haklı dağılın
düzenleme: vazgeçtim nasıl yapılır söylemiyom skidler paylaşırsınlan bebe zaten yaptım onu başka hata alıyorum
Kardeşim ben
düzenleme: vazgeçtim nasıl yapılır söylemiyom skidler paylaşırsın
aglama son konuma gelde en azından dll ismini renameleyip paylaşsöyleme ztn
sus lan türemeaglama son konuma gelde en azından dll ismini renameleyip paylaş