Nemesis44
Silver Üye
Bildiğin minhook cokertiyorTamam git minhook disablerli dene bide
Nasıl la
Bildiğin minhook cokertiyorTamam git minhook disablerli dene bide
Nasıl la
sen inject edince crash atıyo dim
ben yaptım resaw34 dcdll halinde yapan varmı atma şansı varmı DC jandarma_34d
bide GUİ.CPP DE LİNES 8098 VE 8144 DE HATA VERİYOR COZULSE LOEDER FALAN GUARD DLL HEPSİNİ HALLETTİM TEK COZULMESİ LZM SALCAM HERKESE KEY YETKİSİNİ EVERYONE YAPCAM KEY OLUSTURUP KULLANIRSINIZben yaptım resaw34 dc
loader visualin hangi sürümü (c++ ile oyun kodlama fln olarak)ben yaptım resaw34 dc
bide GUİ.CPP DE LİNES 8098 VE 8144 DE HATA VERİYOR COZULSE LOEDER FALAN GUARD DLL HEPSİNİ HALLETTİM TEK COZULMESİ LZM SALCAM HERKESE KEY YETKİSİNİ EVERYONE YAPCAM KEY OLUSTURUP KULLANIRSINIZ
dc kabul etben yaptım resaw34 dc
bide GUİ.CPP DE LİNES 8098 VE 8144 DE HATA VERİYOR COZULSE LOEDER FALAN GUARD DLL HEPSİNİ HALLETTİM TEK COZULMESİ LZM SALCAM HERKESE KEY YETKİSİNİ EVERYONE YAPCAM KEY OLUSTURUP KULLANIRSINIZ
gençler yapamayıcağınız hileleri kullanmayın gelin size yardım edeyim fixi çözün sizde build skidder olun nolcakMerhaba sevgili cheat global kullanıcıları.
Bugün bana step ekibi tarafından yapılan haksızlıktan dolayı sourceyi publama kararı aldım.milletten key dilenen benim sayemde tanınan ajdara tokat olsn
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SRC:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanıcak arkadaşlar için stepin auth sistemi ve botu
Forumda paylaşılan account generator banlatma sorunu düzeltilmiş hali.
Loader src:
çok doğru bi tespit basit bi hatayı çözemiyorsan kullanmagençler yapamayıcağınız hileleri kullanmayın gelin size yardım edeyim fixi çözün sizde build skidder olun nolcak
lan bana öğret dll injectlenince kapanıyogençler yapamayıcağınız hileleri kullanmayın gelin size yardım edeyim fixi çözün sizde build skidder olun nolcak
alabros dm bak laçok doğru bi tespit basit bi hatayı çözemiyorsan kullanma
dll inject korumasını kaldırdınmı canım benimlan bana öğret dll injectlenince kapanıyo
alabros dm bak la
reis bu hata neyden kaynaklıdll inject korumasını kaldırdınmı canım benim