Open Source Riot Account Generator FREE

kardeşim insanların işine yarayacak bişey atmışım neden baltalamaya geliyorsun onu anlamadım? hiçbir kazanç beklemiyorum programdan gayet basit olduğunu ve güncellenmesi gerektiğinide biliyorum Python u bana baştan öğretmeye çalışacaksınız glb :D

image.png

kod yapın berbat, onu bırak daha threading nasıl kullanıldığını bilmediğin için şöyle bir kod yazmışsın, Allah aşkına düzelt şunu, maindeki functionu başka bir dosyadan da çağırabilirsin ama bunu kullanıp şu cümleyi kurman ayrı bi komik:
"Python u bana baştan öğretmeye çalışacaksınız glb"

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

kod yapın berbat, onu bırak daha threading nasıl kullanıldığını bilmediğin için şöyle bir kod yazmışsın, Allah aşkına düzelt şunu
kardeşim gerekli açıklamaları orada yazdım zaten. Buradan gelip bana laf atma. Main.py vardı vds içine girince döngüye ihtiyacım vardı ayrı bişr kod olarak onu yazdım. Kendi özel kullanımda da tek tek açmasını istiyordum sebebi bu yani. Attığım paylaşımı neden yargılıyrsun bukadar adamların işine yarar diye attım öylesine amacım profesyonel bişey çıkartmak deil anladık en iyi developer en iyi pythoncu sensin aga

image.png

kod yapın berbat, onu bırak daha threading nasıl kullanıldığını bilmediğin için şöyle bir kod yazmışsın, Allah aşkına düzelt şunu, maindeki functionu başka bir dosyadan da çağırabilirsin ama bunu kullanıp şu cümleyi kurman ayrı bi komik:
"Python u bana baştan öğretmeye çalışacaksınız glb"
Adam herkes kullanabilsin diye iyi kötü bir program yapmış neden adamı kötülüyorsun ki?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
"Main.py vardı vds içine girince döngüye ihtiyacım vardı"

Python:
import time
import Main

while True:
    Main.Main()
    time.sleep(60)

:icheckwait::200iq:

işlevsiz
kardeşim burdan sana saygılı konuşacağım. İlk olarak Main.py dosyası 1 hesap açıp oyuna girmem için tasarladım. VDS içinde hesaplar oluşturulsun diyede ayrı leyetten main.py düzenlemek yerine uğraşmamak için bu basit kodu yazdım. Bunu atmayacaktım normalde bu basit kod ile insanları gereksiz zorbalayacaksan yani :D 5-10 tane python projesi yapmışsın hepside zor şeyler değil. Burda havalanma kimseye karşı kullanmazsın sen kullanan birçok insan oldu ve bana teşekkür etti discord üzerinden vs. Adamlarım işine yaraması benim amacım size profesyonel bir kod yazmak değil. kendini bişey sanma ve artık bu konuya mesaj yazma.

kardeşim burdan sana saygılı konuşacağım. İlk olarak Main.py dosyası 1 hesap açıp oyuna girmem için tasarladım. VDS içinde hesaplar oluşturulsun diyede ayrı leyetten main.py düzenlemek yerine uğraşmamak için bu basit kodu yazdım. Bunu atmayacaktım normalde bu basit kod ile insanları gereksiz zorbalayacaksan yani :D 5-10 tane python projesi yapmışsın hepside zor şeyler değil. Burda havalanma kimseye karşı kullanmazsın sen kullanan birçok insan oldu ve bana teşekkür etti discord üzerinden vs. Adamlarım işine yaraması benim amacım size profesyonel bir kod yazmak değil. kendini bişey sanma ve artık bu konuya mesaj yazma.
"5-10 tane python projesi yapmışsın hepside zor şeyler değil."

tüm projelerimi github atıyorum kanki aynen, buradan başlamanı tavsiye ediyorum ben senin öncelikle:

"5-10 tane python projesi yapmışsın hepside zor şeyler değil."

tüm projelerimi github atıyorum kanki aynen, buradan başlamanı tavsiye ediyorum ben senin öncelikle:
Tamam knk :D Güzel Çok Havalı Oldun Şimdi 10 yaşında python öğrenip kendini havalı sananlara benziyorsun aynı. Karşındakilerini küçümsememen gerektiğini hiçbir ebebeynin öğretmemiş gibi. Sanada burdan başlamanı öneririm: :D

Tamam knk :D Güzel Çok Havalı Oldun Şimdi 10 yaşında python öğrenip kendini havalı sananlara benziyorsun aynı. Karşındakilerini küçümsememen gerektiğini hiçbir ebebeynin öğretmemiş gibi. Sanada burdan başlamanı öneririm: :D
Mail doğrulaması yapılmayan hesapların kullanım süre limiti var mı ?

Yada şöyle sorayım, normal manuel oluşturulan hesaplardan herhangi bir farkı var mı ?

dehşet büyükmüşsün

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt