Open Source Riot Account Generator FREE

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eline sağlık, aynı ip den 1den fazla hesap açarsam aban yedikten sonra spoof atsam diğer hesaplar kullanılırmı ? yoksa aynı ip ile oluştuğu için hepsimi yiyor
hocam ban yeediğiniz ip den oluşturulan hesaplar ban yemez ben öyle biliyorum, ama o hesaba pc den girersen hesap gider

Hocam

Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\saesm\Downloads\Riot_Account_Creator\Riot_Account_Creator\Main.py", line 10, in <module>
driver = UC.Chrome()
^^^^^^^^^^^
File "C:\Users\saesm\AppData\Local\Programs\Python\Python311\Lib\site-packages\undetected_chromedriver\__init__.py", line 53, in __new__
instance.__init__(*args, **kwargs)
TypeError: WebDriver.__init__() got an unexpected keyword argument 'executable_path'

Hatası veriyor chromeda yüklü

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam

Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\saesm\Downloads\Riot_Account_Creator\Riot_Account_Creator\Main.py", line 10, in <module>
driver = UC.Chrome()
^^^^^^^^^^^
File "C:\Users\saesm\AppData\Local\Programs\Python\Python311\Lib\site-packages\undetected_chromedriver\__init__.py", line 53, in __new__
instance.__init__(*args, **kwargs)
TypeError: WebDriver.__init__() got an unexpected keyword argument 'executable_path'

Hatası veriyor chromeda yüklü
Chrome versiyonunu 219 yap hata almaya devam edersen bakarız

Merhabalar:

Delaya düştüğüm zamanlar sürekli dt hileler ile oyanyıp ban yiyince yeni hesaba geçiyordum. 0 hesap açmak çok yourucu oluyordu benim için. Sizlere %100 açık kaynak kodlu hesap oluşturucuyu veriyorum.

Gerekenler:

Python 3.11.0 İndirin (Bununla kodladım)
Chrome olması lazım pc de

Ve Şu Komutları Terminalde Çalıştırın:

pip install selenium
pip install undetected-chromedriver==2.1.1

Starter.Bat çalışıyor ise onu açarsanız otomatik indirir.

Starterrr.py Sürekli olarak robot doğrulamasına taklımamasını sağlayacak düzeyde bir süre bekler (1 dakika) Sürekli döngüyye sokar. Kısa süre içinde vds de açık bırakarak 1k hesap açtım ve hepsi sorunsuz çalışıyor. ban man vs yemiyor.

Main.py açarsanız 1 adet hesap oluşturur ve program kapanır!

Programı tamamen ben kodladım sizinde işinize yarayacağını düşünüyorum.

Rar:

VT:

Güle Güle Beleş Kullanın

Discordum: ValorHack herhangi bir sorun ve özellik eklememi isteyen olursa iletişime geçebilir!
kk ben konu oluşturamadığım için sana yazıyorum ben bi generator kodluyorum sen paylaşırmısın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt