Open Source Riot Account Generator FREE

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
o zaman berbat kod yazıyorsun kanka
aynen kral süpersin.

tamam kanka starter a yorum satırı eklemeye devam et :D
REM Main.py dosyasını çalıştırın
xD
sence gpt ordaki girdiğim selectörleri yazabilcek seviyede bir şeymi?

o zaman berbat kod yazıyorsun kanka
tamam kanka starter a yorum satırı eklemeye devam et :D
REM Main.py dosyasını çalıştırın
xD
ikinizinde milletin işine yarasın diye attığım bu kodu çekememiz cidden yazık. Bu kadar basit insanlar kudurtulabiliyor demekki :D

Reisim kusura bakma ama gpt ile yazilmis neden reddettigini anlamlandiramadim

Reis gpt ile yazmadım kendim yazdım diyoruım size kanıtlamak zorunda değilm. gpt orada yazdığım seleniumdaki Selectorler yani find_element vs diyoruz ya orada girdiğim uzun şeyler onlar. Onları gpt yazdıramazsın zaten. tüm kodlar benim açık ve anlaşılır olsun diye ekledim o şekilde. GPT ye git bak yazdır yazacakmı. Size kanıtlamama gerek yok zaten gpt yazamaz bukadar!

Reis gpt ile yazmadım kendim yazdım diyoruım size kanıtlamak zorunda değilm. gpt orada yazdığım seleniumdaki Selectorler yani find_element vs diyoruz ya orada girdiğim uzun şeyler onlar. Onları gpt yazdıramazsın zaten. tüm kodlar benim açık ve anlaşılır olsun diye ekledim o şekilde. GPT ye git bak yazdır yazacakmı. Size kanıtlamama gerek yok zaten gpt yazamaz bukadar!
Hocam Yazmış Veya Yazmamış Fark Etmez Sizinde Yaranmanız İçin Bir Konu Açmış Teşekkür Edeceğinize Gelip Böyle Yazmanız İyi Birşey Değil :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt