Sağolun hocam iyi günler.Eline sağlık güzel paylaşım olmuş. Tam free hile kullanmalık
Sağolun hocam iyi günler.Eline sağlık güzel paylaşım olmuş. Tam free hile kullanmalık
cmd üzerinden o dosya yoluna girin hocam. Ardından python Main.py yazın ve aldığınız hatayı benimle paylaşın!çalışmadı
hocam na sunucusu için nasıl açabiliriz vpn ile o url yi kopyalıyorum kaydet çık yapıyorum mainde starter hata veriyocmd üzerinden o dosya yoluna girin hocam. Ardından python Main.py yazın ve aldığınız hatayı benimle paylaşın!
Hocam bu tr üzerine yaptım na için değişiklik varmı bilmem ama zaten na konumunda isen otomatik açması lazım discord gelin isterseniz ilgilenelim.hocam na sunucusu için nasıl açabiliriz vpn ile o url yi kopyalıyorum kaydet çık yapıyorum mainde starter hata veriyo
chat gpt ile mi yaptınız?Hocam bu tr üzerine yaptım na için değişiklik varmı bilmem ama zaten na konumunda isen otomatik açması lazım discord gelin isterseniz ilgilenelim.
kendim kodladım bunu yapamammıchat gpt ile mi yaptınız?
kanka bende chrome yüklü ama yinede aynı hatayı alıyorum yardım edermisinHocam Chrome yüklü olması lazım.
sadece neden hepsine yorum satırı ekledin diye onu merak ettimkendim kodladım bunu yapamammı