shane
Gold Üye
+1 Yoksa bu kadar kudurmazdırowsf ye kocaman bir patlıcan vermişler belliki
+1 Yoksa bu kadar kudurmazdırowsf ye kocaman bir patlıcan vermişler belliki
Kaç defa ban yediysen bu acıyla daha çok hesap banlatırsın sen böyle devamYan hesapdan gelmiş divine
yok kanka bişey vermediler.Sana onetime spoofer mi verdiler 1 day hile mi verdiler
ip falan hersey ortada eğer yan hesap değilse senin tüm sülalen bana tapacak tamam mı?Yan hesapdan gelmiş divine
tarafsız mesaj atıyorum zaten ne adamların sunucusunda bulunuyorum ne de bizzat kendilerinden alışveriş yapmadım dün konusu döndü aynı şekilde olayı bilmeden yorum yapmayın lütfentarafsız mesaj atın konuya
sana çok batmışız galiba her konuda bize sallar olmuşsunaylık 3k para veriyor foruma ondandır
tok satıcı + adamlar aylık ne kadar para bayılıyor burayacheatglobalde adına yüzlerce şikayet konusu açılmasına rağmen bu divine software neden ban yemiyor yönetim koruyor diyincede ban yiyiyoruz
Acınası Haldesin Cidden 2 gün önce bana ne yazıyodun şimdi burda ne anlatıyosun 2 günde bir bozulan spoofer vermeye devam et milletehayır sadece gözlerini açıyorlar. kimseyede ürün vermiyorum dostum. az önce yazdıgım seyi tekrar yazıyorum
sunucuda 4 adet farklı spoofer var. banı kalkmayana diğerini veriyoruz ücretsiz bir şekilde.
2 farklı hile var. genelde sorun olmadıkca birini beğenmeyen adama diğerini veriyoruz
VE BUNLARA MECBUR DEĞİLİZ. Ürün güncellenecek diyip oyalamak yerine binlerce dolar zarara girip ürün getirmekle uğraşıyoruz sabah akşam
aynı sırada günde 200e yakın ticketla ilgileniyoruz. Aynı sırada cheatgloballa ilgileniyoruz.
fazla customer fazla şikayet demek düz mantık 3 ticket varken cok iyi ilgilenirsin 50 ticketla hızlı ilgilenmek zorunda kalırsın bunun için elimizden geldikce bilgili adamlar yetkili almayı deniyoruz.
100 customerda 1 adet şikayet gayet normal bir sayı ve hakkımızda acılan cogu sikayetde gerçekten gereksiz şikayetler.
ban yiyor şikayet açıyor reklam oluyor şikayet açıyor para atmıyor para atmadan attım diye şikayet açıyor,diski silmiyor ban kalkmadı diye şikayet açıyor vs vs.
aynen abim sütünü iç yat geç oldusana çok batmışız galiba her konuda bize sallar olmuşsun