REZİL SOFTWARE (divine)

Kimseyi banlattırmaya çalışmıyorum 92. konularının olması rosenın 4. konuda banlanması cgdekı konumu en son 1 hafta once falan upladım galiba çokta işim yok buralarda :lazerdoge:
bak güzel kardeşim beni cgde tanıyan tanır ben haksızın yanında arkadaşım da olsa durmam aynı kişi 1 adam için 2 haftada 4 tane falan şikayet konusu açtı kanıtlanabilir bir şey olmadığı için de konuları kapanıyor bu adam babamın oğlu mu benim ben niye durduk yere adamı savunayım konu kapanıyor ban yiyor başka hesapla bir daha açıyor

bak güzel kardeşim beni cgde tanıyan tanır ben haksızın yanında arkadaşım da olsa durmam aynı kişi 1 adam için 2 haftada 4 tane falan şikayet konusu açtı kanıtlanabilir bir şey olmadığı için de konuları kapanıyor bu adam babamın oğlu mu benim ben niye durduk yere adamı savunayım konu kapanıyor ban yiyor başka hesapla bir daha açıyor
Onu bilmiyorum zamanında olmuş olayla örnek verdım

canerynin beyin fonksiyonu

f(beyin)="Sikayet sayısı"

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt