legitullah
Bronz Üye
- İletişim
yokmu zannediyorsun spoofer özel build yetişmediği için pesp kullanıyorum zaten azcık şu kafayı kullanın
maalesef sen benle uğraşıcak seviyede değilsin
yokmu zannediyorsun spoofer özel build yetişmediği için pesp kullanıyorum zaten azcık şu kafayı kullanın
maalesef sen benle uğraşıcak seviyede değilsin
niye kullanmıyorsun acaba panelini sildirdigimiz için olabilir mi??attığın ürünü kullanmıyoruz bile sunucuya katılıp incelemeni isteriz azcık
attığın ürünü kullanmıyoruz bile sunucuya katılıp incelemeni isteriz azcık
ozamanlar spermdi lord
daha seriallerini değişip değişmediğini kontrol bile edemiyorsun + olarakda bu ürünün panelini sildirdiğimiz için şuan sunucunda yok rezil herif seni bi ***** bilmiyorsun
Çok Küçük beyinli olduğun için anlamıyorsun niye bizle uğraşıyordun peki satış yapamadığınız için köpek gibi takip ediyordunuzniye kullanmıyorsun acaba panelini sildirdigimiz için olabilir mi??
detect ürün satmıyorum zaten bunu biliyorsun demi
daha seriallerini değişip değişmediğini kontrol bile edemiyorsun + olarakda bu ürünün panelini sildirdiğimiz için şuan sunucunda yok rezil herif seni bi ***** bilmiyorsun
öyle demeyelim de yeniydi diyelimozamanlar spermdi lord
hala öyleozamanlar spermdi lord
sadece senin panelini mi sildirdigimi düşünüyorsun 10 customerin anca var galibaÇok Küçük beyinli olduğun için anlamıyorsun niye bizle uğraşıyordun peki satış yapamadığınız için köpek gibi takip ediyordunuz
sen zaten 3 kuruş para için kendi web panelini bile satıyorsun bu kadar rezil bir insansın 400'den fazla customerim var senin gibi hepsinede %50 indirim yapıp satmıyorum max %10 indirim yapıp satış yapıyoruz yinede senin 5 katı customerimiz var daha fazla konuşma sen istersen bizden çıkmaÇok Küçük beyinli olduğun için anlamıyorsun niye bizle uğraşıyordun peki satış yapamadığınız için köpek gibi takip ediyordunuz
elimin altında büyüdün büyüdende bıdı bıdımı yapıyon bizesen zaten 3 kuruş para için kendi web panelini bile satıyorsun bu kadar rezil bir insansın 400'den fazla customerim var senin gibi hepsinede %50 indirim yapıp satmıyorum max %10 indirim yapıp satış yapıyoruz yinede senin 5 katı customerimiz var daha fazla konuşma sen istersen bizden çıkma