REZİL SOFTWARE (divine)

cheatglobalde adına yüzlerce şikayet konusu açılmasına rağmen bu divine software neden ban yemiyor yönetim koruyor diyincede ban yiyiyoruz
Mağdur nedenini açıkla knk o zaman bende alışveriş yaptım gayet iyiler. Ha sonradan ne olur bilemem ama ben şikayet konusu açmam direkt @Dreamfancy ile iletişime geçerim. Az bir sürede olsa kendisiyle tanışmışlığım var kral abimdir kendisi 👊🏻

Hakkımızda iyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim elimizden geldikçe iyi ilgilenmeye çalışıyoruz.
kötü yorum yapanların şunlarıda göz önünde bulundurarak tekrar gözden geçirmesini istiyorum

- DivineSoftware yetkilileride bir insan.
sinirlenebilir. uyuyabilir. hata yapabilir

Yanlış anlamayın da hocam Divine Software ürünler konusunda güven konusunda çok fazla ileri seviyede hareket ediyor adamlar işini gereğinden fazla yapıyor üstelik hic bir support ekibi ve ya owner ları ters bir sekilde cevap vermiyor evet her insanla anlasamazsınız bu gayet doğal bir durum o durumlarda inaninki başka bir desdek ekibine yöneltiliyor.

Hakkımızda iyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim elimizden geldikçe iyi ilgilenmeye çalışıyoruz.
kötü yorum yapanların şunlarıda göz önünde bulundurarak tekrar gözden geçirmesini istiyorum

DivineSoftware yetkilileride bir insan.
sinirlenebilir. uyuyabilir. hata yapabili
r.farklı sunuculardan müşteri çalabilir.durduk yere allahınıza sövebilir

Evet Divine Software yetkilileri de bir insan ve hata yapabilirler sinirlenebilirler veya bazen farklı durumlar olabilir sonuçta herkesin kötü bir günü olabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt