reyna
Deneme Mod
savunmadım terbiyesiz çıkar göster?reyna sen abdülhamiretrowareyi savundun
savunmadım terbiyesiz çıkar göster?reyna sen abdülhamiretrowareyi savundun
sen çıkarda gölgesinde reverse enginar yapalım abisavunmadım terbiyesiz çıkar göster?
excnsecnel kızar.sen çıkarda gölgesinde reverse enginar yapalım abi
kanka daha aimbotunuz düzgün çalışmıyor burda boş laf yapıyorsun xDyan hesap filan değil dc den ekliyebilirsin. konuyu görünce hesap açtım. Ama doğrruları okuyunca yan hesap demeye başladın hemen ucube seni. Siktir git şimdi burdan ve tek faaliyeti evde 31 çekmek olan genç
koruma paste her şey (ayrı) pasteNeyi paste diyorum kanıtlayamıyosun hiçbir şeyi değil çünkü. Hala da açıp gösterebilirsin şu şurdan alınmış diye eğer paste ise.
yoo calisiyo ben beyendim kardesim yıldızlara ateş ediyorumkanka daha aimbotunuz düzgün çalışmıyor burda boş laf yapıyorsun xD
o kadar mı kötü recoili abiyoo calisiyo ben beyendim kardesim yıldızlara ateş ediyorum
elin daha iyibeyler ezglobalın aimbotu mu iyi retroware mi çok kararsız kaldım ben galiba atompreminyum alacağım
Benim Zülfikar'ın aimbotu daha iyi, hem kullanışlı hem de biraz uzun bir kod var.beyler ezglobalın aimbotu mu iyi retroware mi çok kararsız kaldım ben galiba atompreminyum alacağım