nomercybaby
Normal Üye
hayır calısmıyor
hesabın güzelmiş konuyu yanıtlamak için açtın herhaldeOnur sen gamesatistan ucuza ezglobal acilmis red tf hesap alıp sonra millete red tf olduğunu söylemeden satmak isteyen çocuk değil misin ? 150tl için dolandiricilik yapacak kişisin sen millete d0landırıcı diyorsun.
Aynen kanka 2021 yılında konuyu yanıtlamak için açtım ama unutmuşum herhalde yanıtlamayı geç kalmışım.hesabın güzelmiş konuyu yanıtlamak için açtın herhalde
Dostum ben biraz erken açtığını bahsediyorumAynen kanka 2021 yılında konuyu yanıtlamak için açtım ama unutmuşum herhalde yanıtlamayı geç kalmışım.
Bu arada sen kimsin sana mı diyorum da burda bana laf ediyorsun ?
Boş yapıyorsun yani?Dostum ben biraz erken açtığını bahsediyorum
Evet.Boş yapıyorsun yani?
150tlye hesap almadım 1 iki dolandırılan benim 3 sen kimsinOnur sen gamesatistan ucuza ezglobal acilmis red tf hesap alıp sonra millete red tf olduğunu söylemeden satmak isteyen çocuk değil misin ? 150tl için dolandiricilik yapacak kişisin sen millete d0landırıcı diyorsun.
Sunucuya ilk geldiğinde hesap aldığını söyleyen salak saçma sorular soran, ne kadar övgü basmam lazım diye soran Onur nickli arkadaş sen değil misin ? Eğer sensen red tf hesabı satacağım diyen de sensin.150tlye hesap almadım 1 iki dolandırılan benim 3 sen kimsin