hadi siktir bu forumda seni görmek istemiyorum ve isteneceğinide sanmıyorum.dc adım Berk evet kullanıcıyım. Kullanırken iyi olup burda kötüleyenlere uyuz olup hesap açıp yazma gereği duydum. Şimdide çıkıcam bu veletlere ayırdıgım vakite yazık
kullanıcılarında sana para verdiği için kölelik yapmaya mecbur kaldı yoksa diyecekleri olurdu muhtemelenKorumasız loader cr4ckleyince ne olacak? Herhangi bir debugger bilen biri yapar. Bir ödül koy sonuna yapalım.
Bu arada welo ben değilim muhtemelen kullanıcım.
bence de daha yazmıycam brom zaten crackleri bir gün bile çalışmıyor.
böyle bir ezik hilenin kullanıcıları gelip savunacağını sanmıyorum banlanınca kim olduğu açığa çıkarkullanıcılarında sana para verdiği için kölelik yapmaya mecbur kaldı yoksa diyecekleri olurdu muhtemelen
ne aptal bi çocuksun sen yaböyle bir ezik hilenin kullanıcıları gelip savunacağını sanmıyorum banlanınca kim olduğu açığa çıkar
pov: ben xdböyle bir ezik hilenin kullanıcıları gelip savunacağını sanmıyorum banlanınca kim olduğu açığa çıkar
sende bıraksana burayı rahat edek insanları dolandırmaya devam et malum işleerin vardır 500tlye konmak gibine aptal bi çocuksun sen ya
pov: ben xd
sende bıraksana burayı rahat edek
Dedim ya gitmedi paran niye ağlıyosun? Envanterimde duruyor istediğin zaman aç bak.pov: ben xd
sende bıraksana burayı rahat edek insanları dolandırmaya devam et malum işleerin vardır 500tlye konmak gibi
ya sen ne kadar komiksin ya 500tlya stand upa mı katıldında öğrendin bunlarıDedim ya gitmedi paran niye ağlıyosun? Envanterimde duruyor istediğin zaman aç bak.