xur
Uzman Üye
nabersiniz beyler?
patladım mükemmel video asojnfbausyhbfauyhsfubasyhf
denicek bir şey kalmamışniye sustun lan rezil kepaze
nabersiniz beyler?
denicek bir şey kalmamışniye sustun lan rezil kepaze
imzandaki videoyu çok beğendim kim yaptığını öğrenebilir miyimpatladım mükemmel video asojnfbausyhbfauyhsfubasyhf
denicek bir şey kalmamış
reynaa diye bir kral var o yapmışimzandaki videoyu çok beğendim kim yaptığını öğrenebilir miyim
yaptığım edit'i açıp 1:02'yi aç ve arkadaki sözleri dinle.xur tanırsın beni dc den Berk, onur kardeşim 400 tl ye hesap alırken bile elin ayağın birbirine girmişti. Bu kaşarlarla iş birliği yapmışsın ya da yapmamışsın önemli değil. Arkadaş olman zaten banlanma sebebi bu veletlerle arkadaş olandan ne hayır gelir mk ? yaptığı videoya bak eeee yani ? kimsin olum sen seni sikine takan mı var sence ? yok paste yapıyormuş. senin gibi sik kafalı olup burada video editiyle uğraşmıyor hiç olmazsa
banlanma konusu gördün mü görsen böyle konuşmazdınxur tanırsın beni dc den Berk, onur kardeşim 400 tl ye hesap alırken bile elin ayağın birbirine girmişti. Bu kaşarlarla iş birliği yapmışsın ya da yapmamışsın önemli değil. Arkadaş olman zaten banlanma sebebi bu veletlerle arkadaş olandan ne hayır gelir mk ? yaptığı videoya bak eeee yani ? kimsin olum sen seni sikine takan mı var sence ? yok paste yapıyormuş. senin gibi sik kafalı olup burada video editiyle uğraşmıyor hiç olmazsa
xur bu arada seni severdim. dc de sohbete girip oyun girmişliğimizde var. Kullandığın sıralarda hile hakkında iyi konuşup sonra yanlış yapıp banlandıktan sonra hileyi kötülemende komik gözüküyor. Neyse dediğim gibi bu sik kafalı ergenlere cevap vermeye gerek yok ceza bırak kendi aralarında eğlensinler
bu mesajlarıda editleyip video yapsana emrediyorum sana eğlenceli oluyor izlemesi
ceza forumlarda araştırıp bulduğun şeyler ile bu kadar özgüvene girme kanka lütfenxur tanırsın beni dc den Berk, onur kardeşim 400 tl ye hesap alırken bile elin ayağın birbirine girmişti. Bu kaşarlarla iş birliği yapmışsın ya da yapmamışsın önemli değil. Arkadaş olman zaten banlanma sebebi bu veletlerle arkadaş olandan ne hayır gelir mk ? yaptığı videoya bak eeee yani ? kimsin olum sen seni sikine takan mı var sence ? yok paste yapıyormuş. senin gibi sik kafalı olup burada video editiyle uğraşmıyor hiç olmazsa
xur bu arada seni severdim. dc de sohbete girip oyun girmişliğimizde var. Kullandığın sıralarda hile hakkında iyi konuşup sonra yanlış yapıp banlandıktan sonra hileyi kötülemende komik gözüküyor. Neyse dediğim gibi bu sik kafalı ergenlere cevap vermeye gerek yok ceza bırak kendi aralarında eğlensinler
bu mesajlarıda editleyip video yapsana emrediyorum sana eğlenceli oluyor izlemesi
sikimde misin sence
Korumasız loader cr4ckleyince ne olacak? Herhangi bir debugger bilen biri yapar. Bir ödül koy sonuna yapalım.niye sustun lan rezil kepaze
bence de daha yazmıycam brom zaten crackleri bir gün bile çalışmıyor.xur tanırsın beni dc den Berk, onur kardeşim 400 tl ye hesap alırken bile elin ayağın birbirine girmişti. Bu kaşarlarla iş birliği yapmışsın ya da yapmamışsın önemli değil. Arkadaş olman zaten banlanma sebebi bu veletlerle arkadaş olandan ne hayır gelir mk ? yaptığı videoya bak eeee yani ? kimsin olum sen seni sikine takan mı var sence ? yok paste yapıyormuş. senin gibi sik kafalı olup burada video editiyle uğraşmıyor hiç olmazsa
Diyeceğin tek şu bu galiba? Koruma yok derken unpack ve debugger tarafını demiyordum eğer o kadar kolaysa bakmanı önenirim welo.Korumasız loader cr4ckleyince ne olacak? Herhangi bir debugger bilen biri yapar. Bir ödül koy sonuna yapalım.
Bu arada welo ben değilim muhtemelen kullanıcım.