Senin daha adını duymadığın Rus alman sitelerine benim üyeliğim var her üyeyi hile kullaniyor diye mi görüyorsun yıllarını verdiğin oyunun etinden sütüne kadar bilmek neler dönüyor noluyor takip etmek sana anormal mi geliyor sen beni sktr et benim bu oyuna verdiğim vaktin emeğin kılı olamazsın benim derdim milletle yalan yanlış bilgi vermen sistem dizmek bilgisayar almak kolay değil bu ülkede ben eşşek gibi çalışıp 50 bine sistem dizmişim o zorluğu biliyorum ve kimsenin zorluk çekmesini istemiyorum istediğin kadar kullanabilirsin önüne gelen de indirsin kullansın ama hwid ban yok oyunda dersen milletin düşeceği durumu düşün biz zaten her hilenin dosyalarını ubisoft desteğe atıyoruz site linklerini dosyalarını sana niye hile kullaniyorsun demedim neden yanlış bilgi veriyorsun dedim
Senin dediğin gibi olsun dedim hileci dostum ne ergen enerjin varmış be. Aslan parçası canına zarar bu kadar sinir. Aferin sana, ne güzel marifetlerin varmış.
bu hatayi bilen yokmu
Hayatımda ilk kez bunu görüyorum hiçbir fikrim yok maalesef. İnternetin hızlıysa komple oyunu ve hileyi silip baştan kur klasik aç kapa mantığı başka bir şey gelmiyor aklıma.
reis dc versene allah için bende olmuyo sadece

reis tam ekran ada oynamıyom olmuyo

reis ekran kartın ne beim 1650 gtx
DC bi hesap açtım hibberku adı, nasıl dc den arkadaşlık atıyorduk zerre hatırlamıyorum.

Ekran kartı 3070ti

Dostum benim arkadaş ta çalıştıramıyor bizde çözemedik . Bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsin

Son düzenleme:
Senin dediğin gibi olsun dedim hileci dostum ne ergen enerjin varmış be. Aslan parçası canına zarar bu kadar sinir. Aferin sana, ne güzel marifetlerin varmış.

Hayatımda ilk kez bunu görüyorum hiçbir fikrim yok maalesef. İnternetin hızlıysa komple oyunu ve hileyi silip baştan kur klasik aç kapa mantığı başka bir şey gelmiyor aklıma.

DC bi hesap açtım hibberku adı, nasıl dc den arkadaşlık atıyorduk zerre hatırlamıyorum.

Ekran kartı 3070ti

Dostum benim arkadaş ta çalıştıramıyor bizde çözemedik . Bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsin
attım reis arklık

Senin daha adını duymadığın Rus alman sitelerine benim üyeliğim var her üyeyi hile kullaniyor diye mi görüyorsun yıllarını verdiğin oyunun etinden sütüne kadar bilmek neler dönüyor noluyor takip etmek sana anormal mi geliyor sen beni sktr et benim bu oyuna verdiğim vaktin emeğin kılı olamazsın benim derdim milletle yalan yanlış bilgi vermen sistem dizmek bilgisayar almak kolay değil bu ülkede ben eşşek gibi çalışıp 50 bine sistem dizmişim o zorluğu biliyorum ve kimsenin zorluk çekmesini istemiyorum istediğin kadar kullanabilirsin önüne gelen de indirsin kullansın ama hwid ban yok oyunda dersen milletin düşeceği durumu düşün biz zaten her hilenin dosyalarını ubisoft desteğe atıyoruz site linklerini dosyalarını sana niye hile kullaniyorsun demedim neden yanlış bilgi veriyorsun dedim
Arkadaşım sakin olur musun... Evet Battle-Eye HWID ban atıyor.Bitti.

bu hatayi bilen yokmu
Aldığın hatanın bu hile dosyası ile alakası oldugunu düşünmüyorum eğer bu hileyi denedikten sonra oldu ise pc geri yükleme yap acık degilse kafanı hiç yormadan format at ama hile ile alakalı degilse bu hata windows son 2 güncellemeden sonra ekran kartı sürücüleri ile çakışıyor bildigin oyuna girerken ekran ışığı kapanan görüntünün gidip sadece seslerin oldugu da oluyor bu hata kodlarını tam hatırlamıyorum ama bir arkadaşımızda olmuştu böyle oyundan atma ama sonuçlar kodlar önemli o arkadaş dns ayarları yaptı port numaraları girdi vs düzelmişti ama aldıgın hatayı alıp konu acan ınsanlar olmuş bi bakayım dedim 1-2 tanesi windows guncelleme yaptım düzeldi demiş büyük ihtimal sürücülerle alakalı

Aldığın hatanın bu hile dosyası ile alakası oldugunu düşünmüyorum eğer bu hileyi denedikten sonra oldu ise pc geri yükleme yap acık degilse kafanı hiç yormadan format at ama hile ile alakalı degilse bu hata windows son 2 güncellemeden sonra ekran kartı sürücüleri ile çakışıyor bildigin oyuna girerken ekran ışığı kapanan görüntünün gidip sadece seslerin oldugu da oluyor bu hata kodlarını tam hatırlamıyorum ama bir arkadaşımızda olmuştu böyle oyundan atma ama sonuçlar kodlar önemli o arkadaş dns ayarları yaptı port numaraları girdi vs düzelmişti ama aldıgın hatayı alıp konu acan ınsanlar olmuş bi bakayım dedim 1-2 tanesi windows guncelleme yaptım düzeldi demiş büyük ihtimal sürücülerle alakalı
her seyi denedim de bir duzelmedi valla hileyle alakasi yok ilk defa indirdim oyunu

Rainbow Six Siege New ChamsHacK (v2.0)

Bundan sonra gelen güncellemeleri buradan paylaşacağım.
Eski konu güncellenmeyecektir!
Eski Konu: https://cheatglobal.com/konu/rainbow-six-siege-r-basit-hile-chams-wallhack.42758/

DURUM:
A0:
UNDETECTED(Uyarı: Oyunda REPLAY sistemi bulunmaktadır. Ona göre oynayın)
B0: ÇALIŞIYOR
C0: Nvidia GPU olan cihazlarda çalışıyor

D0: Anti-ViruS devre dışı bırakılmalı

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

R6Chams 1.0:

VirusTotal:

R6Chams 2.0:

VirusTotal:

V1.1: Chams
V2.0: Chams + Visual Check(Experimental)(Visual Check baştan savma haberiniz olsun)

Menu key: insert, F2, F3, F5

Menu Resmi:

VIDEO:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

KULLANIM:

Regedit aç ve belirtilen konuma git

1.Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}

Aşağıdaki değerleri olduğu gibi değiştir.
"Dll"="C:\\Windows\\System32\\ntdll.dll"
"FuncName"="DbgUiContinue"

2. buraya git
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows

ve şunları değiştir
"AppInit_DLLs"="r6lol.dll"
"LoadAppInit_DLLs" to = 00000001

3. r6lol.dll (isim bu şekilde olmalı eğer bu şekilde değilse düzeltin) ardından r6'nın yüklü olduğu klasöre atın.
Örnek: C:/Program Files (x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/games/Tom Clancy's Rainbow Six Siege/

NOT: BECEREMEYENLER İÇİN ''AŞAĞIDAKİNİ NOT DEFTERİNE YAPIŞTIR, .BAT DOSYASI YAP ÇALIŞTIR''

@Echo off
title Rainbow Six Siege Registry Modifier
color 0E

:menu
cls
echo ------------------------------
echo Rainbow Six Siege Registry Modifier
echo 1. Install
echo 2. Uninstall
echo 3. Exit
set /p choice=Enter your choice:

if "%choice%"=="1" goto install
if "%choice%"=="2" goto uninstall
if "%choice%"=="3" goto exit

:install
echo Installing...
reg add "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "Dll" /d "C:\Windows\System32\ntdll.dll" /f
reg add "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "FuncName" /d "DbgUiContinue" /f

reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "AppInit_DLLs" /d "r6lol.dll" /f
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "LoadAppInit_DLLs" /t REG_DWORD /d 1 /f

echo Installation complete.
echo Please add the 'r6lol.dll' file to your Rainbow Six Siege folder.
pause

goto menu

:uninstall
echo Uninstalling...
reg delete "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "Dll" /f
reg delete "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "FuncName" /f

reg delete "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "AppInit_DLLs" /t REG_DWORD /d 0 /f
reg delete "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "LoadAppInit_DLLs" /f

echo Uninstallation complete.
echo Please delete the 'r6lol.dll' file from your Rainbow Six Siege folder.
pause
goto menu

:exit
exit

para verdiğiniz oyunda nasıl hile açıyorsunuz merak ediyorum yani ban yiyince bi daha açılıyorsa açarsında bilmiyorum pek ban sistemini

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt