hile DETECTED kullanma ban yersin ben ban yedimvirüs varmıdır?
ban riski varmıdır
Discordun varmı reisRica ederim
@MasterMind discordun varmı kralHILE DETECTED KULLANMAYIN!
HILE DETECTED KULLANMAYIN!
Cadılar bayramı güncellemesinden sonra patladı haberiniz olsun.
Rainbow Six Siege New ChamsHacK (v2.0)
Bundan sonra gelen güncellemeleri buradan paylaşacağım. Eski konu güncellenmeyecektir!
Eski Konu: https://cheatglobal.com/konu/rainbow-six-siege-r-basit-hile-chams-wallhack.42758/
DURUM:
A0: DETECTED Kullanılmasını tavsiye etmiyorum.
B0: ÇALIŞIYOR (çalışıyor ama detected)
C0: Nvidia GPU olan cihazlarda çalışıyor
D0: Anti-ViruS devre dışı bırakılmalı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
R6Chams 1.0:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
R6Chams 2.0:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
V1.1: Chams
V2.0: Chams + Visual Check(Experimental)(Visual Check baştan savma haberiniz olsun)
Menu key: insert, F2, F3, F5
Menu Resmi:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VIDEO:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
KULLANIM:
Regedit aç ve belirtilen konuma git
1.Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}
Aşağıdaki değerleri olduğu gibi değiştir.
"Dll"="C:\\Windows\\System32\\ntdll.dll"
"FuncName"="DbgUiContinue"
2. buraya git
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows
ve şunları değiştir
"AppInit_DLLs"="r6lol.dll"
"LoadAppInit_DLLs" to = 00000001
3. r6lol.dll (isim bu şekilde olmalı eğer bu şekilde değilse düzeltin) ardından r6'nın yüklü olduğu klasöre atın.
Örnek: C:/Program Files (x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/games/Tom Clancy's Rainbow Six Siege/
NOT: BECEREMEYENLER İÇİN ''AŞAĞIDAKİNİ NOT DEFTERİNE YAPIŞTIR, .BAT DOSYASI YAP ÇALIŞTIR''
@Echo off
title Rainbow Six Siege Registry Modifier
color 0E
:menu
cls
echo ------------------------------
echo Rainbow Six Siege Registry Modifier
echo 1. Install
echo 2. Uninstall
echo 3. Exit
set /p choice=Enter your choice:
if "%choice%"=="1" goto install
if "%choice%"=="2" goto uninstall
if "%choice%"=="3" goto exit
:install
echo Installing...
reg add "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "Dll" /d "C:\Windows\System32\ntdll.dll" /f
reg add "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "FuncName" /d "DbgUiContinue" /f
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "AppInit_DLLs" /d "r6lol.dll" /f
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "LoadAppInit_DLLs" /t REG_DWORD /d 1 /f
echo Installation complete.
echo Please add the 'r6lol.dll' file to your Rainbow Six Siege folder.
pause
goto menu
:uninstall
echo Uninstalling...
reg delete "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "Dll" /f
reg delete "HKLM\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType 0\CryptSIPDllVerifyIndirectData\{C689AAB8-8E78-11D0-8C47-00C04FC295EE}" /v "FuncName" /f
reg delete "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "AppInit_DLLs" /t REG_DWORD /d 0 /f
reg delete "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows" /v "LoadAppInit_DLLs" /f
echo Uninstallation complete.
echo Please delete the 'r6lol.dll' file from your Rainbow Six Siege folder.
pause
goto menu
:exit
exit
knk gel ben sana yapıyım ama ban yicek hile dedect@MasterMind discordun varmı kral
sıkıntı yok kanka ben seni hatırlıyom eski çarda ver discordunu ekliyim yada sen beni ekle heimdenger_87821knk gel ben sana yapıyım ama ban yicek hile dedect
Reis ekledim discorddan kabul etknk gel ben sana yapıyım ama ban yicek hile dedect