4 liraya r6 hesabı aldım r6'da hiç hile kullanmamıştım deneyim dedim :D
gayet güzel çalışıyor ama menü yok f5 basınca çalışıyor direk kapatmayı bulamadım :d eline sağlık

Edit: Tuşları çözdüm ama visual check daha iyi yapılabilir bence.
nerden aldın 4 liraya kanka söylermisin

Vallaha bende de menü yok. F2 ye basınca karakterler çizgi çizgi oluyor F3 e basınca vücutları parlıyor ama menü yok. Bi arkadaş F5 de oluyor demiş, dene bütün tuşları.
tam ekran da gelmiyor cerceveli yada pencelide dene

Vallaha bende de menü yok. F2 ye basınca karakterler çizgi çizgi oluyor F3 e basınca vücutları parlıyor ama menü yok. Bi arkadaş F5 de oluyor demiş, dene bütün tuşları.
reis dc versene allah için bende olmuyo sadece
tam ekran da gelmiyor cerceveli yada pencelide dene
reis tam ekran ada oynamıyom olmuyo
reis ekran kartın ne beim 1650 gtx

bağlantı hatasını nasıl çözerim oyuna giriyorum esleşme buluyor lobide baglanti hatasi diyip atiyor yeniden baglanamiyorum hata kodlari veriyor
maçtan attigi icin bekleme suresi veriyor surekli
bu hatayi bilen yokmu

ok 2022 den beri hile sitesine üye olan ve ben kullanmıyorum diyen genco. Senin dediğin doğru olsun.

Kodu boş bi not defterine yapıştır farklı kaydet de adının sonuna .bat koy bitti gitti (örn : abc.bat)
Senin daha adını duymadığın Rus alman sitelerine benim üyeliğim var her üyeyi hile kullaniyor diye mi görüyorsun yıllarını verdiğin oyunun etinden sütüne kadar bilmek neler dönüyor noluyor takip etmek sana anormal mi geliyor sen beni sktr et benim bu oyuna verdiğim vaktin emeğin kılı olamazsın benim derdim milletle yalan yanlış bilgi vermen sistem dizmek bilgisayar almak kolay değil bu ülkede ben eşşek gibi çalışıp 50 bine sistem dizmişim o zorluğu biliyorum ve kimsenin zorluk çekmesini istemiyorum istediğin kadar kullanabilirsin önüne gelen de indirsin kullansın ama hwid ban yok oyunda dersen milletin düşeceği durumu düşün biz zaten her hilenin dosyalarını ubisoft desteğe atıyoruz site linklerini dosyalarını sana niye hile kullaniyorsun demedim neden yanlış bilgi veriyorsun dedim

Senin daha adını duymadığın Rus alman sitelerine benim üyeliğim var her üyeyi hile kullaniyor diye mi görüyorsun yıllarını verdiğin oyunun etinden sütüne kadar bilmek neler dönüyor noluyor takip etmek sana anormal mi geliyor sen beni sktr et benim bu oyuna verdiğim vaktin emeğin kılı olamazsın benim derdim milletle yalan yanlış bilgi vermen sistem dizmek bilgisayar almak kolay değil bu ülkede ben eşşek gibi çalışıp 50 bine sistem dizmişim o zorluğu biliyorum ve kimsenin zorluk çekmesini istemiyorum istediğin kadar kullanabilirsin önüne gelen de indirsin kullansın ama hwid ban yok oyunda dersen milletin düşeceği durumu düşün biz zaten her hilenin dosyalarını ubisoft desteğe atıyoruz site linklerini dosyalarını sana niye hile kullaniyorsun demedim neden yanlış bilgi veriyorsun dedim
attigim hata ile bir fikrin var mi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt