Bilgilendirme

BIOS BOOT UEFI' MOD DA ÇALIŞMIYOR

OYUNU PENCERİLİ MODDA AYARLADIKTAN SONRA OYUNU KAPATIP TEKRAR ACIN MENÜYÜNÜ ACABİLİRSİNİZ..

BAT DOSYASI YAPAMAYANLAR İÇİN LİNKİ AŞAĞI BIRAKIYORUM.

Hileyi çalıştırdığınız zaman beyaz ışık (fener gibi parlamaları) menüden rengi siyah yapın

Öyle bir ban dalgası gelecekki of of hwid banlar için sabırsızlanıyorum 2023 temizlik yılı olacak anasını satayım kullanın hala çalışıyor denk geldim oyunda 3-5 tane champ eloda dia da takipteyim bu hileyi temizlik yakındır bedava wallhack beyler kullanmayan ılıktır indirin üehüehüeh yabancı bir sitede 10 bine yakın indirme 60 bin görüntülenme var alayınıza bam bam ban zaten fix yemese bile reporttan 2-3 ayda ban atarlar en geç ama durduramaz bu sizi indirin

Battle-eye hileyi tespit etmiş. açıklama yapmış. Oyun dosyası taramasıyla hileyi kullanan oyuncuları oyundan kalıcı olarak uzaklaştıracağını söylemiş. Hileyi kullanmamanız tavsiye ederim.
(Bugün Uzaklaştırıldım birkaç arkadaşda aynı şekilde)

Battle-eye hileyi tespit etmiş. açıklama yapmış. Oyun dosyası taramasıyla hileyi kullanan oyuncuları oyundan kalıcı olarak uzaklaştıracağını söylemiş. Hileyi kullanmamanız tavsiye ederim.

vah tüh

Evet Doğru. Battle-Eye artık tespit ediyor. Dört hesabımdan ikisi banlandı. Ban yemeyen iki hesabımda şampiyon biri 3 sezonluk diğeri 2 sezonluk hesap. Ancak şu var ki cadılar bayramı güncellemesinden sonra bu hesaplara hiç girmedim. Yani cadılar bayramından sonra kullananları tespit edebiliyor sadece. Belki de hesaplar eski ve yüksek olduğundan delay yemişte olabilir. Kalan hesaplardan ban yersem yazarım.
HİLE PATLADI KULLANMAYIN. CADILAR BAYRAMI GÜNCELLEMESİNDEN ÖNCE KULLANIP SONRASINDA KULLANMADIYSANIZ GÜVENDESİNİZ ŞİMDİLİK.

Ban yiyenlere şimdiden geçmiş olsun.

Ayrıca hesap ban yedim. HWID yemedim. Bu durumu da belirteyim.

Son düzenleme:
her seyi denedim de bir duzelmedi valla hileyle alakasi yok ilk defa indirdim
KRAL SİLVER ÜYELİK NEDİR
açma ban atıyo
dersen ben yapmak istiyom dc gel yardım ediyim scher5
KRAL SİLVER ÜYELİK NEDİR
KRAL SİLVER ÜYELİK NEDİR
KRAL SİLVER ÜYELİK NEDİR
açma ban atıyo
dersen ben yapmak istiyom dc gel yardım ediyim scher5
KRAL SİLVER ÜYELİK NEDİR
kanki ben yapamadım açılmıyo nedeni varmıı