Pubg Mobile Oasis Bypass+Socket Hack (PUBGM 1.7 VERSİON)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 maçta ban yeme garantili bi hile, elinde ki bypass ne kadar sağlam olursa olsun hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler, aktif edip tüm oyun boyunca afk kalın genede banı yersiniz.
afk kalmayı denedim ve haklı çıktın reis

Fazla uzatmayacağım.Oyuna 2 hafta önce gelen 1.7 sürümünden kaynaklı forumda paylaşılan tüm hileler fix yedi.Bende bu yüzden sizin için araştırdım,hem bypass hem de hilesi olmak üzere tamamen free olan 2 tane yazılım buldum.Ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Virus totali inceledim,fakat içinde bulunan zararlı bir yazılım varmı yokmu tam olarak algılayamadım.(Moderatör,Admin kontrol ederse sevinirim.)

29/11/2021(WORKİNG)

BYPASS:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Doğma adasında 1'e, öldüğünde/kazandığında 2'ye bas, yoksa oyun bitmez.
2- Uçakta veya inişten sonra 1'e basmayın çünkü yasak verilecektir. Sadece spawn adasında aktif edebilirsiniz.Aksi takdirde oyundan çıkın.

HACK:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Hile VNHAX VİP adlı hilenin birebir kopyasıdır.Sadece içinde bir kaç özelliği eksik ve doğru çalışmamaktadır.
2- 1-2 maçta ban yeme garantili bi hile.Hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler.Bypass kullanmadan oynamanız önerilmez

BONUS:
photo_2021-11-28_08-27-53.jpg
IMG_20211128_205735.png
dc varsa verirmisn bypass hakkında özel bi soru sorcam

sadece esp oynasam gameloop 7.1 de yasaklanırmıyım? main hesabımda oynayabilirmiyim legit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt