Taycan
Bronz Üye
haklı.india server ac global ac'e göre daha zayıf kalıyor o yüzden paid,free farketmez eğer hile açıyorsan india serverinda açmak en mantıklısı
haklı.india server ac global ac'e göre daha zayıf kalıyor o yüzden paid,free farketmez eğer hile açıyorsan india serverinda açmak en mantıklısı
afk kalmayı denedim ve haklı çıktın reis1-2 maçta ban yeme garantili bi hile, elinde ki bypass ne kadar sağlam olursa olsun hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler, aktif edip tüm oyun boyunca afk kalın genede banı yersiniz.
bence silver üye kasıyosun neyse...afk kalmayı denedim ve haklı çıktın reis
hayır denedim olmbence silver üye kasıyosun neyse...
konuyu baltalama bari
aimassist kullanma silent aim kullanman yeterli aynı şekilde crosshair assist butonunu da aktif etme ilk olanı tikle yeterliaimbot sıkıntılı bozuyor
dc varsa verirmisn bypass hakkında özel bi soru sorcamFazla uzatmayacağım.Oyuna 2 hafta önce gelen 1.7 sürümünden kaynaklı forumda paylaşılan tüm hileler fix yedi.Bende bu yüzden sizin için araştırdım,hem bypass hem de hilesi olmak üzere tamamen free olan 2 tane yazılım buldum.Ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Virus totali inceledim,fakat içinde bulunan zararlı bir yazılım varmı yokmu tam olarak algılayamadım.(Moderatör,Admin kontrol ederse sevinirim.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
29/11/2021(WORKİNG)
BYPASS:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Doğma adasında 1'e, öldüğünde/kazandığında 2'ye bas, yoksa oyun bitmez.
2- Uçakta veya inişten sonra 1'e basmayın çünkü yasak verilecektir. Sadece spawn adasında aktif edebilirsiniz.Aksi takdirde oyundan çıkın.
HACK:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Hile VNHAX VİP adlı hilenin birebir kopyasıdır.Sadece içinde bir kaç özelliği eksik ve doğru çalışmamaktadır.
2- 1-2 maçta ban yeme garantili bi hile.Hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler.Bypass kullanmadan oynamanız önerilmez
BONUS: