Furkan
Silver Üye
aldım fakat yanlış diyor keye kankakendin alacaksın keyi get key diyerek
aldım fakat yanlış diyor keye kankakendin alacaksın keyi get key diyerek
discordun varmı kanka sana ordan key droplimaldım fakat yanlış diyor keye kanka
kendın alıcanda key alma sayfasına yollamıyor bukendin alacaksın keyi get key diyerek
ekran gelip gelip gidiyor yani hile ekrana gelyor gidiyor hileyi kapatmadığım sürece birşey yapamıyorum çözümü nedirFazla uzatmayacağım.Oyuna 2 hafta önce gelen 1.7 sürümünden kaynaklı forumda paylaşılan tüm hileler fix yedi.Bende bu yüzden sizin için araştırdım,hem bypass hem de hilesi olmak üzere tamamen free olan 2 tane yazılım buldum.Ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Virus totali inceledim.(Moderatör,Admin kontrol ederse sevinirim.) (sorry this application cannot run under a virtual machine hatası alıyorsanız ilk önce directx 11 daha sonra NET Framework 3.5 kurunuz,son olarak yeni bir windows update olmadığından emin olun.Ek olarak bios sürümünüz en yüksek sürüm olduğundan emin olun.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
09/12/2021(WORKİNG)
BYPASS:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Lobide Network Resetter aktif ediniz.
2- İleride gelicek güncellemelerde bypass hakkında gerekli şeyler burada yazacaktır.Yeni sürümde kontrol edin.
HACK:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Hile VNHAX VİP adlı hilenin birebir kopyasıdır.Sadece içinde bir kaç özelliği eksik ve doğru çalışmamaktadır.
2- Hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler.Bypass kullanmadan oynamanız önerilmez
BONUS: