Pubg Mobile Oasis Bypass+Socket Hack (PUBGM 1.7 VERSİON)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keyi aldıktan sonra 2yi tuşla direk keyi girmeyeceksin keyi al 2ye tıkla daha sonra enter key yazısı gelince gir
Hocam dediğiniz gibi yapmıştım zaten pc resetleyince düzeldi.
btw hileyi açınca üzgünüm bu uygulama sanal bir makine altında çalışamaz diye bir hata alıyorum..

Hocam dediğiniz gibi yapmıştım zaten pc resetleyince düzeldi.
btw hileyi açınca üzgünüm bu uygulama sanal bir makine altında çalışamaz diye bir hata alıyorum..
windows sürümünden kaynaklı olabilir 1809 kullanıyorsan çalışmayabilir stabil 21h1 bu hile için + olarak 2005-2022 c++ paketlerinin yüklü olduğundan emin ol sadece vcredistx64 x86 yüklemen yeterli oluyor fakat sendeki problem dediğim gibi eski bir windows sürümü kullandığından kaynaklıdır

Son düzenleme:
windows sürümünden kaynaklı olabilir 1809 kullanıyorsan çalışmayabilir stabil 21h1 bu hile için + olarak 2005-2022 c++ paketlerinin yüklü olduğundan emin ol sadece vcredistx64 x86 yüklemen yeterli oluyor fakat sendeki problem dediğim gibi eski bir windows sürümü kullandığından kaynaklıdır
Son sürüm windows ve aio pack vs her şey kurulu.

Son sürüm windows ve aio pack vs her şey kurulu.
bu hileyi kullanıpta böyle bir hatayla karşılaşanı hiç görmemiştim çözümünü daha profosyenel olan arkadaşlara sormalısın benim tavsiyem gerçekten kullanmak istiyorsan format atmalısın garanti sağlayan tek yöntem format atmak

anti cheat serverlar arasında bilirsiniz cok fazla olur yani her server icin farklı ama test edebilicek kadar guvenli gozukuyor

anti cheat serverlar arasında bilirsiniz cok fazla olur yani her server icin farklı ama test edebilicek kadar guvenli gozukuyor
india server ac global ac'e göre daha zayıf kalıyor o yüzden paid,free farketmez eğer hile açıyorsan india serverinda açmak en mantıklısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt