Pubg Mobile Oasis Bypass+Socket Hack (PUBGM 1.7 VERSİON)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekleme odasında 1 e bastığıma rağmen oyun atıyor knk

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
D
Fazla uzatmayacağım.Oyuna 2 hafta önce gelen 1.7 sürümünden kaynaklı forumda paylaşılan tüm hileler fix yedi.Bende bu yüzden sizin için araştırdım,hem bypass hem de hilesi olmak üzere tamamen free olan 2 tane yazılım buldum.Ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Virus totali inceledim,fakat içinde bulunan zararlı bir yazılım varmı yokmu tam olarak algılayamadım.(Moderatör,Admin kontrol ederse sevinirim.)

29/11/2021(WORKİNG)

BYPASS:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Doğma adasında 1'e, öldüğünde/kazandığında 2'ye bas, yoksa oyun bitmez.
2- Uçakta veya inişten sonra 1'e basmayın çünkü yasak verilecektir. Sadece spawn adasında aktif edebilirsiniz.Aksi takdirde oyundan çıkın.

HACK:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Hile VNHAX VİP adlı hilenin birebir kopyasıdır.Sadece içinde bir kaç özelliği eksik ve doğru çalışmamaktadır.
2- 1-2 maçta ban yeme garantili bi hile.Hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler.Bypass kullanmadan oynamanız önerilmez

BONUS:
photo_2021-11-28_08-27-53.jpg
IMG_20211128_205735.png
DC ADINI VERİRMSN TW VERSEM YARDIM ETME ŞANSIN VARMI ACABA?

Fazla uzatmayacağım.Oyuna 2 hafta önce gelen 1.7 sürümünden kaynaklı forumda paylaşılan tüm hileler fix yedi.Bende bu yüzden sizin için araştırdım,hem bypass hem de hilesi olmak üzere tamamen free olan 2 tane yazılım buldum.Ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Virus totali inceledim,fakat içinde bulunan zararlı bir yazılım varmı yokmu tam olarak algılayamadım.(Moderatör,Admin kontrol ederse sevinirim.)

29/11/2021(WORKİNG)

BYPASS:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Doğma adasında 1'e, öldüğünde/kazandığında 2'ye bas, yoksa oyun bitmez.
2- Uçakta veya inişten sonra 1'e basmayın çünkü yasak verilecektir. Sadece spawn adasında aktif edebilirsiniz.Aksi takdirde oyundan çıkın.

HACK:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Hile VNHAX VİP adlı hilenin birebir kopyasıdır.Sadece içinde bir kaç özelliği eksik ve doğru çalışmamaktadır.
2- 1-2 maçta ban yeme garantili bi hile.Hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler.Bypass kullanmadan oynamanız önerilmez

BONUS:
photo_2021-11-28_08-27-53.jpg
IMG_20211128_205735.png
Bypass'a keyi giriyorum ancak noob detected. diyor ve kapanıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt