chanonnut12
Bronz Üye
how safe is it?
aldığınız hatanın ismini yazsanız çok güzel olucakhata alıyorum
konuyu okuyabilirsinban risk yoksa bunu kullanak rahat gine rank kasarım
DC ADINI VERİRMSN TW VERSEM YARDIM ETME ŞANSIN VARMI ACABA?Fazla uzatmayacağım.Oyuna 2 hafta önce gelen 1.7 sürümünden kaynaklı forumda paylaşılan tüm hileler fix yedi.Bende bu yüzden sizin için araştırdım,hem bypass hem de hilesi olmak üzere tamamen free olan 2 tane yazılım buldum.Ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Virus totali inceledim,fakat içinde bulunan zararlı bir yazılım varmı yokmu tam olarak algılayamadım.(Moderatör,Admin kontrol ederse sevinirim.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
29/11/2021(WORKİNG)
BYPASS:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Doğma adasında 1'e, öldüğünde/kazandığında 2'ye bas, yoksa oyun bitmez.
2- Uçakta veya inişten sonra 1'e basmayın çünkü yasak verilecektir. Sadece spawn adasında aktif edebilirsiniz.Aksi takdirde oyundan çıkın.
HACK:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Hile VNHAX VİP adlı hilenin birebir kopyasıdır.Sadece içinde bir kaç özelliği eksik ve doğru çalışmamaktadır.
2- 1-2 maçta ban yeme garantili bi hile.Hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler.Bypass kullanmadan oynamanız önerilmez
BONUS:
ederim botiket#7171D
DC ADINI VERİRMSN TW VERSEM YARDIM ETME ŞANSIN VARMI ACABA?
Bypass'a keyi giriyorum ancak noob detected. diyor ve kapanıyorFazla uzatmayacağım.Oyuna 2 hafta önce gelen 1.7 sürümünden kaynaklı forumda paylaşılan tüm hileler fix yedi.Bende bu yüzden sizin için araştırdım,hem bypass hem de hilesi olmak üzere tamamen free olan 2 tane yazılım buldum.Ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Virus totali inceledim,fakat içinde bulunan zararlı bir yazılım varmı yokmu tam olarak algılayamadım.(Moderatör,Admin kontrol ederse sevinirim.)
29/11/2021(WORKİNG)
BYPASS:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Doğma adasında 1'e, öldüğünde/kazandığında 2'ye bas, yoksa oyun bitmez.
2- Uçakta veya inişten sonra 1'e basmayın çünkü yasak verilecektir. Sadece spawn adasında aktif edebilirsiniz.Aksi takdirde oyundan çıkın.
HACK:(TAMAMEN ÜCRETSİZ)
1- Hile VNHAX VİP adlı hilenin birebir kopyasıdır.Sadece içinde bir kaç özelliği eksik ve doğru çalışmamaktadır.
2- 1-2 maçta ban yeme garantili bi hile.Hilenin içerisindeki özellikler server tabanlı dedected özellikler.Bypass kullanmadan oynamanız önerilmez
BONUS:
keyi aldıktan sonra 2yi tuşla direk keyi girmeyeceksin keyi al 2ye tıkla daha sonra enter key yazısı gelince girBypass'a keyi giriyorum ancak noob detected. diyor ve kapanıyor