Ne Alınır Ne Alınmaz, Vanguard Nasıl Çalışır | Cheatler ve Spooferlar |

Kanka söylediklerine katılmıyorum, 13 yaşındaki çocuk hacker bile koskoca şirketleri hackleyebilecek kapasitede, yaşla mevkiyle biten bir olay değil bu. Kafanı neye yoruyorsan, ne için uğraşıyorsan ve bilgi birikimin ne kadarsa onunla alakalı. Okulda çok fazla şey öğretilmiyor, okulda temel eğitim veriliyor. Ekstra olarak kendin yoğunlaşarak daha iyi ve profesyonel olabilirsin.
" 2 Bilyon Dolar Değerindeki bir şirketin, En seçkin okulardan mezun insanlar arasından developer toplayıp kurduğu bir ekiple yaptığı bir anti cheat sistemini, evinde oturan daha okulu bitirmemiş gençlermi bypasslicak." şu cümlene katılmıyorum. Tarihte bu tarz olaylar yaşanmış, kayıtlara geçmiş araştırmanı tavsiye ederim.

Merhaba Cheat Global kulanıcıları, bugün bu postla artık aklınızdaki acaba hangi hileyi
alsam sorusunu cevapliyacam.

Öncelikle, Vanguard Nedir, Ne Yapar;
Vanguard Riot Gamesin Liderliğinde geliştirilmiş İstatistik ile çalışan yeni nesil bir kernel-mode Anti hile sistemidir, Oyuncuların deneyimini iyileştirmek için
Oyunun memorysini Korur, bu sayede oyunun memorysinde winapi fonksiyonları kulanarak değişikler yapılamaz ve okunamaz (external), Ve bununla birlikte başka
birsürü check, block ile oyunda hile yapılmasını önler.

Peki Günümüzdeki Valo Hileleri Nasıl Çalışıyor;

Bu Sorunun Cevabının Çok Uzakta aramamak lazım, az öncede bahsetiyim gibi vanguard kernel-mode bir anticheatir, oyunun memorysine usermodedan
yapıcağınız modifikasyonları engeller, ama bu kernel-mode modifikasyonları engelleyebileceği anlamına gelmez, zaten günümüzdeki external hilelerin çoğu
oyunun memorysini okuabilmek için ya kendi kernel driverini yapar yada varolan bitanesini hijackler. Evet externaler aşağı yukarı böyle çalışır, oyunun memorysini
kernel-mode driverla okurlar. Peki ya internaler nasıl çalışır, internal hileler externalın aksine zaten oyunun memorysinin içinde olurlar. Yani oyunun memorysini
okumak veya modifiye etmek için drivera yada başka birşeye ihtiyaç duymazlar, internalerde ana problem hileyi oyuna inject etmektir. E peki ne güzel anlatında madem bu
kadar kolay neden herkes hile yapamıyor dediğinizi duyar gibiyim, hemen cevaplıyorum. Öncelikle zaten valoranta son 1 yilda çok fazla source githuba düştü yani visual studio
kulanmayı bilen açıyo, buildliyo oldu sana hile, ama önemli olan tek şey hilenin çalışması değil aynı zamandada tespit edilemez olması. Vanguard Kendini bu konuda son 2 yılda
çok geliştirdi yeni kontroller ve bloklar ile artık valorant kötü amaçla kulanılabilcek çoğu winapi fonksiyonunu algılayabiliyor ve tespit edebiliyor. Uzun lafın kısası valoranta
Undetected hile yapmak hiç kolay değil, "o zaman neden piyasada o kadar undetected hile var" dediğinizi duyar gibiyim, hemen açıklayayim şöyle o Undetected diye
lanse edilen hilelerin hiçbiri undetected değil. Daha öncede söylediğim gibi vanguard istatistikler üzerine çalışan bir anti hile sistemi peki ya bu ne demek.
Bu şu demek vanguard sizin hile yaptığınızı biliyor ama sizi banlamaz, bunun tonlarca farklı sebebi olabilir, ama çoğu zaman haksız banın önüne geçmek ve
veri toplamak için yaparlar, buna delayed ban denir delayed banlar 6 aya kadar uzayabilir. Yani bi kaç ay bi kaç hafta banlanmadınız diye hileniz undetected değildir.

Hile Çeşitleri, Özelikleri;

Öncelikle piyasalara şu an 3 çeşit hile türü hakim, external, internal, (triggerbot, colorbot...). External hileler oyunun memorysinde değilerdir, oyunun memorysini okumak için
kernel-mode drivera ihtiyaç duyarlar çoğu zaman bu driveri kendileri yapar developerlar ama varolan bir driverda hijacklenebilir. Externaler oyunun memorysini okuyup bu verileri
Karakter lokasyonlarını bulup esp çizmek gibi şeyler için kulanırlar, tabi herşey oyunun memorysinde yatmıyo başka şeylerde yapmak lazımdır mesela karakterin aktörünün
kemik id sinden lokasyonunu bulmak yada 3d dünyadaki karakterin lokasyonunu esp çizmek için 2d ekranımızdaki yerini bulmak gibi şeyler. Bunlarıda biz oyunu reverseleyerek ida gibi araçlarla
bu işlemleri oyun nasıl gerçekleştiriyor bakarak bunları re-codeleyerek yapıyoruz. mesela hepimizin bildiği ProjectionWorldToScreen gibi. Genel olarak Externaller Yapması en zor türdür, Delayed banları en uzun olan türdür aynı zamanda, oyunun memorysinde değilsiniz ama yinede çeşitli yollarla sizi tespit edebilirler. Şimdi Gelelim internalere, internal hileler oyunun memorysinde olup oyun
fonksiyonlarını kulanabilirler, buda hileyi kodlayan kişinin epey bir işini kolaylaştırır, externalerinde yaptığı gibi yine memorydeki gerekli verileri okursunuz ve bunları kulanarak hileyi yaparsınız
ama externalerin aksine karakter lokasyonu bulmak,3d dünyadaki karakterin lokasyonunu esp çizmek için 2d ekranımızdaki yerini bulmak gibi şeyler çok kolaydır, çünkü oyunun memorysindesiniz!
Oyunun mümkün kıldığı herşeyi yapabilirsiniz siz oyunun bir parçasısınız, Ve tüm sdk functionlarını kulanabilmek işinizi baya kolaylaştırır. Bu yüzden internal externale kıyasla yapması daha kolaydır
zaten oyun size fonskiyonları hazır verdiği için çok bişeyle uğraşmanıza gerekmez. Gelelim bu tür hileler nasıl deteclenir, az öncede bahsetiğim gibi siz artık oyunun bir parçasısınız oyunun kuralarına göre oynayacaksınız, mesela hilenizde imgui kulanamazsın nedenmi? vanguard checklediğinde görüceki oyun memorysinde imgui kulanılmış, ama oyun imgui kulanmıyorki? hop deteclendin. Bir diğer detecleyecek ise UAC, User Anti Cheat açılımı. UAC Genelde her oyunda olur, kernel-mode anticheating yanında bazı basit şeyler içinde UAC olur. Peki UAC Ne yapar, UAC basit kontrolerle oyunda abartı hile yapmanın önğne geçer ve detecler, mesela sen internal hilende K2_SetActorLocation fonksiyonunu kulanarak karakterini birden haritanın dışına ışınlayamazsın nedenmi, çünkü UAC Bunu kontrol ediyo, karakterin bir saniyede gidebileceği max yol, 1 saniye sonra olması gerektiği yeri hesaplayıp bunu blokluyo. Kısacası internal böyle herkesin undetected yapabileceği bir tür değil.
Dikkat edilmesi gereken sayısız şey var ve aynı zamanda oyuna nasıl inject ediceğini bilmesi lazım. ve tabikide anticheat anlamadan oyun fonksiyonlarını hooklayabilmesi. Gelelim son türe Triggerbotlar, Colorbotlar, Ai Aimbotlar falan filan. Bu tür hilelerde oyununun memorysiyle alakasızsınızdır. karakteri algılamak için renk algılayıcı yada Yapay zeka fotoğraf eşleştirme kulanırsınız.
Bu tarz hile yaparken genelde endişelenceğiniz tek şey mouse işlemleridir, ateş etme ve mouse oynatma gibi, daha öncede söylediğim gibi valorant winapi fonksiyonlarını engeller, Legit memoryde
olmadığınız sürece. Bu sebeplende çoğu hilenin sahibi ardunio tarzı external cihazlarla mouse click yada movement yapar, çünkü windowsu azcık tanıyıp, assembly öğrenip normal bi şekilde yapcak bilgileri yoktur. Gelelim bu tür hileleri nasıl detecliyorlar. Öncelikle bu tür hilelerlde genelde direkt bana yol aççak hiçbirşey yoktur, anticheat sizi flagler. Ve eğer bu flagler artarsa sizi manuel bir şekilde kontrol ederler ve hile kulandığınızı anladıkarında sizi banlarlar, yada sizi banlamazla ama exe yi flaglerler bu sebeple aynı hileyi kulanan kişilerin hepsini tespit ederler ve bir ande binlerce kişiyi banlarlar.

Ne Alınır, Ne Alınmaz, Neden;

Şaka gibi ama aslında bu sorunun cevabı sadece 1 cümle; "Hiçbirşey alınmaz" Nedenmi? Üste zaten uzunca açıkladım Undetected olmanın nasıl herkesin harcı olmadığını, azcık akıl kulansanızda anlarsınız düşünün, 2 Bilyon Dolar Değerindeki bir şirketin, En seçkin okulardan mezun insanlar arasından developer toplayıp kurduğu bir ekiple yaptığı bir anti cheat sistemini, evinde oturan daha okulu bitirmemiş gençlermi bypasslicak. Bakın tekrardan söylüyorum piyasadaki hiçbir external veya internal cheat undetected değildir. İllaki diyosanız ben cheat alcam yapcam, tavsiyem şudur. Eğer eğlenmek amaçlı alıyosanız alın bi internal hile ucuz olması kaydıyla oynayın gitsin. Eğer daha iyi yerlere gelmek için bir hile alcaksan, Triggerbot, Colorbot falan al, oyun memorysiyle uğraşmayan şeyler yani, ban oranın en düşük bunlarda olur. Neden externalerden bahsetmedim, sebebi şu, iyi bi yerlere gelmek istesen external alma çünkü delay ban yersin yada direk ban, eğlencesine alcaksan yine external alma, externaler abartı şeyler yapamaz oyun memorysinde değiler. Kısacası external almak pek mantıklı değil. Şimdi sorduğunuzu duyar gibiyim hiçmi Undetected cheat olmadı, İlla olmuştur benim eski projemde bi zamanlar Undetectedi kısa bi süre için ama dediğim gibi bu Bilyon dolarlık bir Şirketin Yürütüğü bir anticheat, Her Gün Geliştiriyolar Kendilerini Yani Ud Kalmak nerdeyse imkansız. Cheatler Konusunda son sözüm şu: legit oynayacaksanız colorbot tarzı, eğlencesineyse internal alın, ve sakın ama sakın undetected bahanesiyle fazla para ödemeyin hepsi aynı bok, ucuz bilindik bi tane alın yeter. Şimdide spooferlara değineyim, aslında diyecek çok birşey yok hepsi aynı şeyi yapıyor known bir tane bulun ve alın (türk yapımı önermem, amidewin sikmesin pc nizi).

Son Söz;

Cheatglobal forumlarında azcık dolaştım ve şunu farketim, böyle öğretici bilgi verici threadler nerdeyse yok. Bende sizin için yardımcı olacak birtane yazdım, Bu threadin altına illa paste cheatini kötülediği için bazılar yok şöyle böyle yazar ama " 2 Bilyon Dolar Değerindeki bir şirketin, En seçkin okulardan mezun insanlar arasından developer toplayıp kurduğu bir ekiple yaptığı bir anti cheat sistemini, evinde oturan daha okulu bitirmemiş gençlermi bypasslicak." sadece şu cümlemden bile anlarsınız o yazanların hepsi fasa fiso. umarım yazdıklarım yardımcı olmuştur. Cheati hakında yardım isteyen yada sorusu olan beni ekleyebilir. Crazy Clara#0265
munveyr alınmaz

Ben bunları yazarken nerdeyse hiç undetected hile yok dedim çünkü undetected dediğimiz kavramdan nerdeyse emin olamayız, malum anticheatler istatistik üzerine çalışıyor ve neyi ne zaman banlayacklarını anticheati tamamen reverslemeden nerdeyse anlayamayız, bir cheatin undetected olduğunu 100% anlamanın sanırım tek yolu anticheati tamamen reverseleyip, deteclemek için kulandığı functionları recreatleyip kendi anticheat driverini yapıp aldığın sonuçları loglamak. Bunu muhtemelen kimse yapmamıştır yaptıysada publice duyurmamıştır. Yani demek istiyorumki piyasada direk o youtubeden ordan burdan direk bulunan cheatler kendilerine ud diyor ama neye dayanarak
Kardeşim sen ne anlatıyorsun ya :D Anti-Hile için tamamen reverse? Sonra bununla disassembler yardımıyla kendi Anti-Hile driverini kodlayıp log almak? Bypass yazmak bu kadar komplike bir süreç değil ve bu söylediklerini kimse bu denli kapsamlı Anti-Hileler için yapmaz. En basit olanları için bile yapılmamalı zaten. Gördüğün kodu bide çalıştırılabilir hale getirip log almak nedir yaw? Zaten bunu yapacaksan vakit ayıracaksan boşuna hile kodlamakla uğraşmayıp çok daha karlı işlerle uğraşabilirsin, bu söylediğin işlemleri yapmak minimum 1-2 ay alacaktır ve hiçte kolay bir süreç olmayacak. Hileler kısa yoldan para kazandırdığı için piyasası bu kadar geniş. :D Anti-Hileyi tamamen reverse edip kodunu çıkartmak 6 basamaklı maaş alan Malware Analysts' nin bile kolay kolay kabul etmeyeceği bir iş.
Bana kalırsa yabancı forumlardan daha fazla araştırma yapmalısın çünkü paranoyak olmuş gibisin. Hileler her zaman birkaç adım öndeydi ve bu böyle devam edecek. Bu söylediklerin sadece Türkiye/Brezilya/Rusya(nispeten) piyasasını kapsayabilir ama bununda nedeni söylediğimiz gibi paster çocuklar. Yoksa piyasa gayet güzel ve kaliteli/güvenilir ürün yapan birçok kişi var. (Sözde Türkiye piyasası değil tabi ki, burada piyasa bile yok)

Kardeşim sen ne anlatıyorsun ya :D Anti-Hile için tamamen reverse? Sonra bununla disassembler yardımıyla kendi Anti-Hile driverini kodlayıp log almak? Bypass yazmak bu kadar komplike bir süreç değil ve bu söylediklerini kimse bu denli kapsamlı Anti-Hileler için yapmaz. En basit olanları için bile yapılmamalı zaten. Gördüğün kodu bide çalıştırılabilir hale getirip log almak nedir yaw? Zaten bunu yapacaksan vakit ayıracaksan boşuna hile kodlamakla uğraşmayıp çok daha karlı işlerle uğraşabilirsin, bu söylediğin işlemleri yapmak minimum 1-2 ay alacaktır ve hiçte kolay bir süreç olmayacak. Hileler kısa yoldan para kazandırdığı için piyasası bu kadar geniş. :D Anti-Hileyi tamamen reverse edip kodunu çıkartmak 6 basamaklı maaş alan Malware Analysts' nin bile kolay kolay kabul etmeyeceği bir iş.
Bana kalırsa yabancı forumlardan daha fazla araştırma yapmalısın çünkü paranoyak olmuş gibisin. Hileler her zaman birkaç adım öndeydi ve bu böyle devam edecek. Bu söylediklerin sadece Türkiye/Brezilya/Rusya(nispeten) piyasasını kapsayabilir ama bununda nedeni söylediğimiz gibi paster çocuklar. Yoksa piyasa gayet güzel ve kaliteli/güvenilir ürün yapan birçok kişi var. (Sözde Türkiye piyasası değil tabi ki, burada piyasa bile yok)
Ben türkiye piyasasına sadece son 1 aydır baktım ama sektörde olduğum yıllardır sayısız komunityde sayısız insanla iş yapıp sayısız oyun içinde cheat yaptım, ve şu an bu halde olmamızın sebebi bu “bu söylediğin işlemleri yapmak minimum 1-2 ay alacaktır ve hiçte kolay bir süreç olmayacak. Hileler kısa yoldan para kazandırdığı için piyasası bu kadar geniş.” İşte piyasa senin bu kısayoldan dediğin cheatler yüzünden dandik şeylerle dolu söyle bana bu kısa yokdan yapılcan cheat kendine ud derken neye dayanıyor? Riota ezeyi mail atıyo abi bu undetectedmi bi bakmı diyor. Dediğin çok yanlış iyi bir cheat en az 2 ay alır tüm testleriyle falan
Kanka söylediklerine katılmıyorum, 13 yaşındaki çocuk hacker bile koskoca şirketleri hackleyebilecek kapasitede, yaşla mevkiyle biten bir olay değil bu. Kafanı neye yoruyorsan, ne için uğraşıyorsan ve bilgi birikimin ne kadarsa onunla alakalı. Okulda çok fazla şey öğretilmiyor, okulda temel eğitim veriliyor. Ekstra olarak kendin yoğunlaşarak daha iyi ve profesyonel olabilirsin.
" 2 Bilyon Dolar Değerindeki bir şirketin, En seçkin okulardan mezun insanlar arasından developer toplayıp kurduğu bir ekiple yaptığı bir anti cheat sistemini, evinde oturan daha okulu bitirmemiş gençlermi bypasslicak." şu cümlene katılmıyorum. Tarihte bu tarz olaylar yaşanmış, kayıtlara geçmiş araştırmanı tavsiye ederim.
Şirketi hacklemek başka, mükemel bir cheat yapmak başka 0 dan başlamıl biri 2-3 yıldan önce zor düzgün birley yapması çünkü is kod bilmekle bitmiyor unrealengine öğreniyosun, assembly, pc nasıl çalışıyor RIP falan filan derken geçiyor yıllar

Ben türkiye piyasasına sadece son 1 aydır baktım ama sektörde olduğum yıllardır sayısız komunityde sayısız insanla iş yapıp sayısız oyun içinde cheat yaptım, ve şu an bu halde olmamızın sebebi bu “bu söylediğin işlemleri yapmak minimum 1-2 ay alacaktır ve hiçte kolay bir süreç olmayacak. Hileler kısa yoldan para kazandırdığı için piyasası bu kadar geniş.” İşte piyasa senin bu kısayoldan dediğin cheatler yüzünden dandik şeylerle dolu söyle bana bu kısa yokdan yapılcan cheat kendine ud derken neye dayanıyor? Riota ezeyi mail atıyo abi bu undetectedmi bi bakmı diyor. Dediğin çok yanlış iyi bir cheat en az 2 ay alır tüm testleriyle falan
Hile kodlamak 1-2 ay alır demedim, bahsettiğin işlemleri yapmak minimum 1-2 ay alır dedim tekrar okursan anlayabilirsin. Hileyi kodlamak 2 aydan fazla sürüyor, örnek Apex için şuanda yeni DMA ürünü geliştiriyorum Mart' da başlamıştım ve şuanda ürün tamamen bitti testerlar oynuyor sonra Release için hazır.

"İşte piyasa senin bu kısayoldan dediğin cheatler yüzünden dandik şeylerle dolu"
Bu söylediğin işlemleri kimse yapmıyor canım kardeşim :) Eğer sayısız hile yaptıysan bu işlemlerin ne kadar saçma olduğunu zaten anlayacaksın. Gördüğün kodu bide çalıştırılabilir hale getirmek ve ondan log almak kadar saçma sapan bir yöntem olamaz :D Zaten kodu görüyorsun, yazacağın method kontrol ediliyor mu hooklandı mı vs vs. bunların hepsini zaten görüyorsun. UD hile yapmak için Reverse gerekir ama bu tüm Anti-Hile için asla gerekmez. Örnek Valorant için mouse input yapacaksan kontrol edeceğin tek şey Mouclass.sys, çünkü MouseClassServiceCallback bu driver tarafından yönetilir (tabi bu sadece bir örnek başka yollarda var), hook veya artık nasıl kontroller varsa bunları inceleyip kodu yazarsın. Senin bu bahsettiğin şey tek bir işlev için tüm Anti-Hileyi Reverselemek. Tabi UD hile yapacaksan birçok Reverse yapman gerekecek bunun içinde Mapper var (zaten bir dünya iş Vulnerable Driver bulacaksın bu kontrol ediliyor mu ona bakacaksın, driver loadlamadan önce mutasyon yapacaksın, kullandığın her api işlevini struct tanımı yapıp yöneteceksin vs vs) Communication var bazen Hook var vs vs diye gidiyor. Yani kısacası bu söylediğin eve masa sipariş ederken ulan dur tüm evi sipariş edeyim demeye benziyor, aklı olan tüm Anti-Hileyi Reverse edipte kendi driverini yazıpta bide logla falan uğraşmaz. İhtiyacın olan bypass neyse ona göre Reverse edersin ve yazarsın bu kadar basittir olay. Tamamen UD olduğundan %100 emin olmak gibi bir niyetin varsa bu senin bakış açına göre imkansız, ServerSide tarafı var bir de hadi onu da Reverse edip driver yazıp logla bakalım :)

Bu söylediklerim Türkiye piyasası için değil, Global piyasa için geçerli. Türkiye' de yapıyorum ediyorum diyen çok kişi gördüm ama özelde konuşunca hepsi paster bu yüzden onları saymıyorum bile. Neyse daha fazla uzatmadan burada bitirelim çünkü açıklamaktan sıkıldım.

Hile kodlamak 1-2 ay alır demedim, bahsettiğin işlemleri yapmak minimum 1-2 ay alır dedim tekrar okursan anlayabilirsin. Hileyi kodlamak 2 aydan fazla sürüyor, örnek Apex için şuanda yeni DMA ürünü geliştiriyorum Mart' da başlamıştım ve şuanda ürün tamamen bitti testerlar oynuyor sonra Release için hazır.

"İşte piyasa senin bu kısayoldan dediğin cheatler yüzünden dandik şeylerle dolu"
Bu söylediğin işlemleri kimse yapmıyor canım kardeşim :) Eğer sayısız hile yaptıysan bu işlemlerin ne kadar saçma olduğunu zaten anlayacaksın. Gördüğün kodu bide çalıştırılabilir hale getirmek ve ondan log almak kadar saçma sapan bir yöntem olamaz :D Zaten kodu görüyorsun, yazacağın method kontrol ediliyor mu hooklandı mı vs vs. bunların hepsini zaten görüyorsun. UD hile yapmak için Reverse gerekir ama bu tüm Anti-Hile için asla gerekmez. Örnek Valorant için mouse input yapacaksan kontrol edeceğin tek şey Mouclass.sys, çünkü MouseClassServiceCallback bu driver tarafından yönetilir (tabi bu sadece bir örnek başka yollarda var), hook veya artık nasıl kontroller varsa bunları inceleyip kodu yazarsın. Senin bu bahsettiğin şey tek bir işlev için tüm Anti-Hileyi Reverselemek. Tabi UD hile yapacaksan birçok Reverse yapman gerekecek bunun içinde Mapper var (zaten bir dünya iş Vulnerable Driver bulacaksın bu kontrol ediliyor mu ona bakacaksın, driver loadlamadan önce mutasyon yapacaksın, kullandığın her api işlevini struct tanımı yapıp yöneteceksin vs vs) Communication var bazen Hook var vs vs diye gidiyor. Yani kısacası bu söylediğin eve masa sipariş ederken ulan dur tüm evi sipariş edeyim demeye benziyor, aklı olan tüm Anti-Hileyi Reverse edipte kendi driverini yazıpta bide logla falan uğraşmaz. İhtiyacın olan bypass neyse ona göre Reverse edersin ve yazarsın bu kadar basittir olay. Tamamen UD olduğundan %100 emin olmak gibi bir niyetin varsa bu senin bakış açına göre imkansız, ServerSide tarafı var bir de hadi onu da Reverse edip driver yazıp logla bakalım :)

Bu söylediklerim Türkiye piyasası için değil, Global piyasa için geçerli. Türkiye' de yapıyorum ediyorum diyen çok kişi gördüm ama özelde konuşunca hepsi paster bu yüzden onları saymıyorum bile. Neyse daha fazla uzatmadan burada bitirelim çünkü açıklamaktan sıkıldım.
Undetectedin yüzdesi olamaz, undetected undetectedir ve seninde dediğin gibi, reverslediğimiz anticheat, tamamını reversleyip loglasan bile yine ud misin emin olamasın. Bu anticheat aldığı verileri servera gönderiyo ve serverda ne bok dönüyo bilemeyiz belki hiç beklenmeyen biryerden vuruyodur. Yani serverin hostlandığı ofisi silahla basıp ssd yi çalmadığın sürece kendine kesinlikle ud demenin yolu yok. Bundan önceki mesajda tüm anticheati reversleyip loglamak 100% yazmıştım kusura bakma yanlış olmuş evet server kısmınıda düşününce kendine belgelenebilir bir şekilde ud diyebilmenin yolu yok

Teşekkürler eline sağlık, türk hile satıcılarının discordlarında hile ile en ufak kötü bir şey söylediğin anda kendini dev. sanıp kendisinin anlamını bile bilmediği 2-3 terim söylüyorlar harbi acayip komedi zamanında python ile yaptığım çok basit bir trigger bot ile ban yemeden immo hesap kasabildim (sniper mainleyerek) arkadaşlarada önerim budur. trigger bot şuan kullandığım hilelerden en az ban yedirteni ve alışırsan seni gayet öne çıkaran bir yazılım iyi forumlar
Kanka burda adamın demek istediği durum şu tabii ki 13 yaşında yazılmı çözmüş bir çocuk dahi bu vanguarda bypass atabilir ama bu uzun sürmez konuda da bahsettiği gibi bu adamlara deli gibi para harcanıyor ve deli giibi beklentileri var evet bypass yapar sonra 1 ay 2 ay sonra düzeltilir sonsuza kadar ud hile kalmaz onun dışında türklerin eğer reseller değilse kendi yaptım dediği neredeyse her hile (buna kalıbımı basarım) deli gibi dt 3 oyun dayanıyor diye ud diyorlar hilelerine benim de forumdaki arkadaşlara önerim türk satıcılardan alıcaksanız bile reseller bakın ruslar bu işte iy idiye biliyorum(adamlar sanal alemde korsan olan her şeyin içinde m*) fakat onlardan aldığım yazılım bile geçen hafta dt idi %100 ud kalmaz kalamaz
EDİT: ruslar aynı zamanda veri toplamaya bayılır o yüzden önemli bilgileriniz varsa(iş bilgisayarı gibi) direkt herhangi bir korsan veya hile yazılımı kullanmamanızı öneririm

Son düzenleme:
hwid ban yedim valorant hlesi kullanmadan hile kullananı öpsünler :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt