Ne Alınır Ne Alınmaz, Vanguard Nasıl Çalışır | Cheatler ve Spooferlar |

Eline sağlık konu için. Yararlı olmuş . 5*

Cheatglobal adminleri birşeyi ud diye loadera koyarken sanırım pek bakmıyo yani tamam free cheat ama bu kadarda pastelenmez yani bu direk 1:1 vase paste, yani bunu ekleyeceğinize kendiniz vase i çok az geliştirip cheatglobal fortnite diye yayınlayabilirdiniz ve ayrıca loader orjinalinde discord serverlarına yönlendiriyo buna bildiğim kadarıyla izin vermiyodunuz bilmiyorum belki loadera eklediğinizde o yoktur, neyse yani bence buna ud yazmayın çünkü undetectedin u sunun yanından geçemez CG Kulanıcısı bazıları belki bunu siz ud yazdığınız için ana hesaplarında falan kulanıcak riskli yani, bu ss ler gösteriyo cheat 1:1 vase paste

image.png

image.png

image.png
fn hilesinden bahsediyorsun sanırım evet. dt bir hile zaten hiç bir oynama yapmamışlar sadece cg loaderla çalıştırılabilir hale getirmişler ondan sonra hilenin aynısı açılıyor dc adreslerine yönlendiriyor. hileyi kullandım 1. maçımın ortalarında ban yedim. cleaner artı spooferları var cleanerlarını kullandım pek hayırlı gelmedi.

güzel anlaşılır bir dilin var diğer kullanıcıların aksine

niye öyle diyorsunuz beyfendi, günümüzde moonware ve project-a(masyaf gibi) yazılımlar banwave yakalandıklarını ancak detect olmadıklarını söylüyorlar, yani undetectedler ama banwave yakalanabiliyorlar burdan da undetected kesin veya değil diyemezsin forever ud
banwave yakalanan benim gözümde dtdir kankam aksini düsünen varsada bilmiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt