Hile kodlamak 1-2 ay alır demedim, bahsettiğin işlemleri yapmak minimum 1-2 ay alır dedim tekrar okursan anlayabilirsin. Hileyi kodlamak 2 aydan fazla sürüyor, örnek Apex için şuanda yeni DMA ürünü geliştiriyorum Mart' da başlamıştım ve şuanda ürün tamamen bitti testerlar oynuyor sonra Release için hazır.
"İşte piyasa senin bu kısayoldan dediğin cheatler yüzünden dandik şeylerle dolu"
Bu söylediğin işlemleri kimse yapmıyor canım kardeşim
Eğer sayısız hile yaptıysan bu işlemlerin ne kadar saçma olduğunu zaten anlayacaksın. Gördüğün kodu bide çalıştırılabilir hale getirmek ve ondan log almak kadar saçma sapan bir yöntem olamaz
Zaten kodu görüyorsun, yazacağın method kontrol ediliyor mu hooklandı mı vs vs. bunların hepsini zaten görüyorsun. UD hile yapmak için Reverse gerekir ama bu tüm Anti-Hile için asla gerekmez. Örnek Valorant için mouse input yapacaksan kontrol edeceğin tek şey Mouclass.sys, çünkü MouseClassServiceCallback bu driver tarafından yönetilir (tabi bu sadece bir örnek başka yollarda var), hook veya artık nasıl kontroller varsa bunları inceleyip kodu yazarsın. Senin bu bahsettiğin şey tek bir işlev için tüm Anti-Hileyi Reverselemek. Tabi UD hile yapacaksan birçok Reverse yapman gerekecek bunun içinde Mapper var (zaten bir dünya iş Vulnerable Driver bulacaksın bu kontrol ediliyor mu ona bakacaksın, driver loadlamadan önce mutasyon yapacaksın, kullandığın her api işlevini struct tanımı yapıp yöneteceksin vs vs) Communication var bazen Hook var vs vs diye gidiyor. Yani kısacası bu söylediğin eve masa sipariş ederken ulan dur tüm evi sipariş edeyim demeye benziyor, aklı olan tüm Anti-Hileyi Reverse edipte kendi driverini yazıpta bide logla falan uğraşmaz. İhtiyacın olan bypass neyse ona göre Reverse edersin ve yazarsın bu kadar basittir olay. Tamamen UD olduğundan %100 emin olmak gibi bir niyetin varsa bu senin bakış açına göre imkansız, ServerSide tarafı var bir de hadi onu da Reverse edip driver yazıp logla bakalım
Bu söylediklerim Türkiye piyasası için değil, Global piyasa için geçerli. Türkiye' de yapıyorum ediyorum diyen çok kişi gördüm ama özelde konuşunca hepsi paster bu yüzden onları saymıyorum bile. Neyse daha fazla uzatmadan burada bitirelim çünkü açıklamaktan sıkıldım.