Open Source MITAMERS 2.1 SOURCE CODE | i lost XD | by makrit

selamun aleyküm coder ve kendini coder sanan pasteciler,

biliyorsunuz satış yapıyordum fakat satışı bıraktım elimde hiç bir şey kalmasın dedim ve bazı kendini akıllı sanan kişiler (wasp) projelerini ilah olarak görmeye başlayınca en azından piyasa eşitlensin diye sizlere veriyorum bu srcyi
herkese iyi skidlemeler dilerim.

hile videosu ;

developer; makrit
base; envies
credits; envies

tüm kardeşlerime selam olsun

tam bana göre pastleleyip millete yedirmelik😆

Kendin en ufak yazılım dili bilmiyorsun, 2 kod bile yazamazsın. Zamanında Lero'nun 20 TL'ye sattığı hileye rename atıyordun. Şimdi de 'coder' ve kendini 'coder' sanan pasteciler diye başlıklar atıyorsun. Kendine çeki düzen ver.

lombok olayını anlamadımki kanka

Kendin en ufak yazılım dili bilmiyorsun, 2 kod bile yazamazsın. Zamanında Lero'nun 20 TL'ye sattığı hileye rename atıyordun. Şimdi de 'coder' ve kendini 'coder' sanan pasteciler diye başlıklar atıyorsun. Kendine çeki düzen ver.
bunu bana trfcden tanıştığım leronun yetkilisi olan sen mi soyluyorsun? adı üstünde zamanında kardeşim madem benim yaptıklarım kolay sende git benim yaptıklarımı yap "coder ve kendini coder sananlar" diye başlık at ?

burada ilgi aramak için beni kötülemeye çalışmıssın benim buradaki herkese saygım var hiç kimseylede sorunum yok eğer ki birisine saygısızlık yapsaydım veya senin dediğin gibi her h1leye rename atıp bununla övünseydim burada beni kimse sevmezdi insan ol insanlığını bil @Guncureal

bunu bana trfcden tanıştığım leronun yetkilisi olan sen mi soyluyorsun? adı üstünde zamanında kardeşim madem benim yaptıklarım kolay sende git benim yaptıklarımı yap "coder ve kendini coder sananlar" diye başlık at ?
hocam "java: package com.craftrise.client does not exist" hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt