- İletişim
libler eksiklombok hata veriyor
libler eksiklombok hata veriyor
O NE DEMEK LAM SAOKDSOAKDASPKDSAOsource codeyi nasıl yapıyoruz.
ikinizede aynı anda yardım ettiğim için ikinizede soyledim zaten liblerin eksik oldugunulibler eksik
aslan UEGQWYEWQGYEWQGYUEWQikinizede aynı anda yardım ettiğim için ikinizede soyledim zaten liblerin eksik oldugunu
acaba ne zaman düzeltecekaslan UEGQWYEWQGYEWQGYUEWQ
okeysenin bu konularda yorum yapmaya hakkın yok kaybol
kanka hala geliştiriyorum ama kendim için ve sadece ara sıra arkadaşlarla girip oynuyorum . başka bi amacı yok. java dili sarıyo o yüzden değişik modüller ekleyip kendim deneyip oynayınca zevk alıyorum da bana niye sallandı aq ben hiç satmadım bile çok alıcı vardıevet satıyordu.hatta aciklamasinda "rena devoloper" yazıyordu.fikir değiştirmiş muhtemelen saygı duyuyorum ama bi zamanlar yaptığı işi yapmamış olarak göstermesine saygı duymuyorum yekta|13'ün
şuanda dalga gececek halim yok.13 yasında bu kadar sey yapabilen birisin bunu degerlendir cidden lgs senen şuanda lgsye iyi çalış,yazılım oku.okey
kanka hala geliştiriyorum ama kendim için ve sadece ara sıra arkadaşlarla girip oynuyorum . başka bi amacı yok. java dili sarıyo o yüzden değişik modüller ekleyip kendim deneyip oynayınca zevk alıyorum da bana niye sallandı aq ben hiç satmadım bile çok alıcı vardı
exeladan ayrı import alındı kral exela libini eklemene gerek yok exelayı kullananları sil direk ( exelayı paylaşmama sebebim bana ait olmamasıdır. )exela jarı atabilcek varmı libler eksik
tombok diye hata veriyoexeladan ayrı import alındı kral exela libini eklemene gerek yok exelayı kullananları sil direk ( exelayı paylaşmama sebebim bana ait olmamasıdır. )