- İletişim
aynen satis konun yok dolandır zatenLiblerin hepsini topladım satılık 5 tl
aynen satis konun yok dolandır zatenLiblerin hepsini topladım satılık 5 tl
Libleri cidden satıcagımımı sandın git ugras biraz obezaynen satis konun yok dolandır zaten
bu hatayı nasıl cözücez lombok ve iki tane getter hatası veriyorexeladan ayrı import alındı kral exela libini eklemene gerek yok exelayı kullananları sil direk ( exelayı paylaşmama sebebim bana ait olmamasıdır. )
dalga geciyorum elemanLibleri cidden satıcagımımı sandın git ugras biraz obez
verebilirmisin acaba ?Liblerin hepsini topladım satılık 5 tl
lombok jarı vardı kanka git indir aq sorucağına bi de getter ların da üstüne gel hatanın importu yazıyo yazmazsa da en kötü ihtimal chatgpt ye yaz söyler sana importunubu hatayı nasıl cözücez lombok ve iki tane getter hatası veriyor
Selamlar kral. Gerekli font dosyalarını hangi konuma koymam gerekiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim.exeladan ayrı import alındı kral exela libini eklemene gerek yok exelayı kullananları sil direk ( exelayı paylaşmama sebebim bana ait olmamasıdır. )
Skidderlar hesap acıp yazmaya baslamıs bile xdddSelamlar kral. Gerekli font dosyalarını hangi konuma koymam gerekiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim.
C:/WentraSelamlar kral. Gerekli font dosyalarını hangi konuma koymam gerekiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Benmi skidderim. Hile piyasasıyla alakam yok bile. Kendi başıma kendimi java üzerinde geliştirmek için srcler alıyorum. Daha başlangıç düzeyindeyim. Skidder derken insan bi bu kim diye sorar la.Skidderlar hesap acıp yazmaya baslamıs bile xddd