staznumber
Bronz Üye
- İletişim
getter hatalarını nasıl cözücem
reis exela.craftrise.module.setting.interfaces does not exist burdaki exelayı atarmısın *
exeladan ayrı import alındı kral exela libini eklemene gerek yok exelayı kullananları sil direk ( exelayı paylaşmama sebebim bana ait olmamasıdır. )
yapayzeka forumlardan alıntı yaparak insanlara yardımcı olmaya çalışır ve yapayzekanın ekstra bildiği bir şey yoktur görevi internetteki stringleri aratmak gibidir haberin olsun.herşeyi chatgpt kullanarak yapan bir çocuğun konuya "selamun aleyküm coder ve kendini coder sanan pasteci gençler," diye başlaması güldürdü, gerisine bakmadım konunun
sana ben neyin ne olduğunun açıklamasını yaptım ( yapay zeka rezillik değildir aklındaki mantığı koda dökmeni sağlar. )herşeyi chatgpt kullanarak yapan bir çocuğun konuya "selamun aleyküm coder ve kendini coder sanan pasteci gençler," diye başlaması güldürdü, gerisine bakmadım konunun
düzenleme; chatgpt kullanarak bile çoğu kişiden akıllı arkadaş, hakkını yemeyelim
@makrit Hocam bakabilirmisinizHocam selamlar. neverlose ve fontrise fontlarını bulamadım bir türlü acaba gönderme şansınız varmıdır.
bize laf sallayıp ortada projenin olmadığını görünce sana gülüyorum biliyor musun ( pastecilik bile yapamadığın zaman insanları aşşağılamaya çalışmak güzel mi geliyor ? )Tamam öyledir kanki, aynı özellikler ile rename craftrise hileleriniz ile kendinizi geliştirdiğinizi sanmaya devam, sadece aynı şeyleri değişip değişip minecraft kısmına attığınız için ve birbirinize pasteci demeniz komik geliyor
GPT: "Ben, internetten bilgi aramakla sınırlı değilim. Veritabanımda büyük miktarda bilgi mevcut ve birçok konuyu anlamlandırmak için eğitildim. Bilgiyi sentezleme, örnekler sunma, analiz yapma, kodlama gibi görevleri yerine getirebiliyorum. Ancak internet tarayıcısı kullanarak bilgi arama yeteneğim mevcut olsa da, bunun dışında geniş bir bilgi yelpazesine doğrudan erişimim var."
Minecraft yerine custommapper kullan@makrit
Config.log("Loaded Jar!");
Minecraft.setInGameGui(new GuiHook(Minecraft.InGameGui()));
Config.log("2");
Minecraft.drawStrHook(new drawStringHook(Config.getGameSettings(), c, Config.getTextureManager(), true));
Config.log("3");
2. log geliyor ama 3. gelmiyor