Open Source MITAMERS 2.1 SOURCE CODE | i lost XD | by makrit

@makrit

Config.log("Loaded Jar!");
Minecraft.setInGameGui(new GuiHook(Minecraft.InGameGui()));
Config.log("2");
Minecraft.drawStrHook(new drawStringHook(Config.getGameSettings(), c, Config.getTextureManager(), true));
Config.log("3");

2. log geliyor ama 3. gelmiyor

herşeyi chatgpt kullanarak yapan bir çocuğun konuya "selamun aleyküm coder ve kendini coder sanan pasteci gençler," diye başlaması güldürdü, gerisine bakmadım konunun

düzenleme; chatgpt kullanarak bile çoğu kişiden akıllı arkadaş, hakkını yemeyelim

herşeyi chatgpt kullanarak yapan bir çocuğun konuya "selamun aleyküm coder ve kendini coder sanan pasteci gençler," diye başlaması güldürdü, gerisine bakmadım konunun
yapayzeka forumlardan alıntı yaparak insanlara yardımcı olmaya çalışır ve yapayzekanın ekstra bildiği bir şey yoktur görevi internetteki stringleri aratmak gibidir haberin olsun.

chatgpt kullanıyorum ( işlerim daha kolaylaşıyor ama en azından soru sormuyorum ben static import ayarlatıyorum yada hatam varsa bunu düzelttiriyorum 0'dan chatgpt ye kod yaptırmıyorum ) ve java çok bilmiyorum bunu herkesede söylüyorum kendimi çok bilmişde zannetmiyorum senin kim olduğunu bile bilmiyorum??

düzenleme; chatgpt kullanarak bile çoğu kişiden akıllı arkadaş, hakkını yemeyelim
sana ben neyin ne olduğunun açıklamasını yaptım ( yapay zeka rezillik değildir aklındaki mantığı koda dökmeni sağlar. )

Tamam öyledir kanki, aynı özellikler ile rename craftrise hileleriniz ile kendinizi geliştirdiğinizi sanmaya devam, sadece aynı şeyleri değişip değişip minecraft kısmına attığınız için ve birbirinize pasteci demeniz komik geliyor :D

GPT: "Ben, internetten bilgi aramakla sınırlı değilim. Veritabanımda büyük miktarda bilgi mevcut ve birçok konuyu anlamlandırmak için eğitildim. Bilgiyi sentezleme, örnekler sunma, analiz yapma, kodlama gibi görevleri yerine getirebiliyorum. Ancak internet tarayıcısı kullanarak bilgi arama yeteneğim mevcut olsa da, bunun dışında geniş bir bilgi yelpazesine doğrudan erişimim var."

Tamam öyledir kanki, aynı özellikler ile rename craftrise hileleriniz ile kendinizi geliştirdiğinizi sanmaya devam, sadece aynı şeyleri değişip değişip minecraft kısmına attığınız için ve birbirinize pasteci demeniz komik geliyor :D

GPT: "Ben, internetten bilgi aramakla sınırlı değilim. Veritabanımda büyük miktarda bilgi mevcut ve birçok konuyu anlamlandırmak için eğitildim. Bilgiyi sentezleme, örnekler sunma, analiz yapma, kodlama gibi görevleri yerine getirebiliyorum. Ancak internet tarayıcısı kullanarak bilgi arama yeteneğim mevcut olsa da, bunun dışında geniş bir bilgi yelpazesine doğrudan erişimim var."
bize laf sallayıp ortada projenin olmadığını görünce sana gülüyorum biliyor musun ( pastecilik bile yapamadığın zaman insanları aşşağılamaya çalışmak güzel mi geliyor :D ? )

@makrit

Config.log("Loaded Jar!");
Minecraft.setInGameGui(new GuiHook(Minecraft.InGameGui()));
Config.log("2");
Minecraft.drawStrHook(new drawStringHook(Config.getGameSettings(), c, Config.getTextureManager(), true));
Config.log("3");

2. log geliyor ama 3. gelmiyor
Minecraft yerine custommapper kullan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt