Arıyorum Minecraft sağlam hile arıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Rise deneyimledim zamanında Hypixel için, pekte bir sorun yaşamadım Reach kullandım sadece ama pek Rage oynamadım 1 hafta deneyimledim sonuç olarak yasaklanma almadım, fiyatlarda aşırı yüksek değil bir Türk olarak karşılanabilir bence, önerebilirim.

Senin kullanacağın modülleri tahmin edeyim.

Olta aimbot
Bow aimbot
Arrow Dodger
Projticle aimbot
Velocity (Reduce or perfect jump reset every ac bypass)
Noscreenclosing
Scaffold (legit or rage)
Blink (in coming packet)
Autoclicker
Aimasist
Invmanager (oto envanteri düzenleme)
Invmove (inv open no packet)
ChestStealer (human reaction)
ChestAura (human reaction
ClientSpoofer (for ac or staff)
Backtrack (ping abuse)
Packethandler (ping fix)
Nametags (potion, armor, health)
Custom Tablist (health, ping)
Fixer (Crash, hit delay remove)
Raw mouse input (for fix mouse delay)
Fucker (bed or custom block auto miner like this baritone)
Spam (delay, custom type)

Aşşa yukarı bunları kullanacağını düşünüyorum daha fazlasıda mevcut sadece biraz oturup kafa yormak lazım
kanka slinky.gg nasıl ona değinir misin

bende slinky son sürüm Crâck var istersen verebilirim vape gibi fazla özelliği yok ama idare edebilirsin

kral şuan piyasada en iyi hile augustus bunun daha üstü yok emin ol
augustus clientin sitesi yada dc sunucusu gibi bişey varmı varsa dm den sallasana bana

Son düzenleme:
bende slinky son sürüm Crâck var istersen verebilirim vape gibi fazla özelliği yok ama idare edebilirsin

augustus clientin sitesi yada dc sunucusu gibi bişey varmı varsa dm den sallasana bana
Crâck istemem kanka eyvallah augustusun sitesi yok dc si var mı bilmiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt