Arıyorum Minecraft sağlam hile arıyorum

yapılandırma ne oluyor yapılandırma iyi olması lazım demişsiniz
+210 fazla modül ve +13500 ayarlanabilir modifikasyon var kısaca Augustus config dosyan sağlam olmalı. Herbir modülün nasıl çalıştığını istemci içerisinde yer alıyor

+210 fazla modül ve +13500 ayarlanabilir modifikasyon var kısaca Augustus config dosyan sağlam olmalı. Herbir modülün nasıl çalıştığını istemci içerisinde yer alıyor
Modülü anladım da hocam ben şu şekilde kullanacağım hypixel main çarda bedwars'ta rank kasacağım legit bir şekilde siz bana bu augustusu öneriyor musunuz ve config'i sağlam bir şekilde nasıl yapacağız bunlar hakkında yardımcı olur musunuz ban falan yemeyek sonra

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Modülü anladım da hocam ben şu şekilde kullanacağım hypixel main çarda bedwars'ta rank kasacağım legit bir şekilde siz bana bu augustusu öneriyor musunuz ve config'i sağlam bir şekilde nasıl yapacağız bunlar hakkında yardımcı olur musunuz ban falan yemeyek sonra
boşa para agustus dog gibi hileler zevk hileleri legit oynucaksan ucuza bişi alcan geççen

Augustusta legit bir şekilde ban yemeden hypixel'de oynar mıyız
Senin kullanacağın modülleri tahmin edeyim.

Olta aimbot
Bow aimbot
Arrow Dodger
Projticle aimbot
Velocity (Reduce or perfect jump reset every ac bypass)
Noscreenclosing
Scaffold (legit or rage)
Blink (in coming packet)
Autoclicker
Aimasist
Invmanager (oto envanteri düzenleme)
Invmove (inv open no packet)
ChestStealer (human reaction)
ChestAura (human reaction
ClientSpoofer (for ac or staff)
Backtrack (ping abuse)
Packethandler (ping fix)
Nametags (potion, armor, health)
Custom Tablist (health, ping)
Fixer (Crash, hit delay remove)
Raw mouse input (for fix mouse delay)
Fucker (bed or custom block auto miner like this baritone)
Spam (delay, custom type)

Aşşa yukarı bunları kullanacağını düşünüyorum daha fazlasıda mevcut sadece biraz oturup kafa yormak lazım

Senin kullanacağın modülleri tahmin edeyim.

Olta aimbot
Bow aimbot
Arrow Dodger
Projticle aimbot
Velocity (Reduce or perfect jump reset every ac bypass)
Noscreenclosing
Scaffold (legit or rage)
Blink (in coming packet)
Autoclicker
Aimasist
Invmanager (oto envanteri düzenleme)
Invmove (inv open no packet)
ChestStealer (human reaction)
ChestAura (human reaction
ClientSpoofer (for ac or staff)
Backtrack (ping abuse)
Packethandler (ping fix)
Nametags (potion, armor, health)
Custom Tablist (health, ping)
Fixer (Crash, hit delay remove)
Raw mouse input (for fix mouse delay)
Fucker (bed or custom block auto miner like this baritone)
Spam (delay, custom type)

Aşşa yukarı bunları kullanacağını düşünüyorum daha fazlasıda mevcut sadece biraz oturup kafa yormak lazım
Olum bunlar nasıl özellikler bedwars oynayacaz la gardaş chest falan ne gerek var bunlar hypixel'de ban attırmaz mı

Olum bunlar nasıl özellikler bedwars oynayacaz la gardaş chest falan ne gerek var bunlar hypixel'de ban attırmaz mı
Kullanmak istemezsen kapatırsın knk :D hayır hiçbiri attırmıyor. Sende bedwarsa göre özellik açarsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yarısını kullanmıcan zaten kanka bunları kullanmayı öğrenmeside var backtrack mesela kullanmasını öğrencen etcen

önereceğin var mı configi vs. falan nası ayarlıyoz bunun

hileleri keşfediyoruz hocam işte
bir kaç arkadaşa sordum hypixelde aççaksan diolar pahalı hile alma free hile bile işini görür diolar alcaksa da çok vermesin diolar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt