Enesx0
Uzman Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
satıcısı kim ve tl fiyatı nedirvar var
satıcısı kim ve tl fiyatı nedirvar var
Kral çok pahalı hile boşa para ki konu sahibi arkadaş hypixelde oynucam trtc bile oynamicak onun için ekstra boş para seninde oynucagin sw hypixel gibi biseyse boş para verirsinsatıcısı kim ve tl fiyatı nedir
neden ki yani ban konusundamı yoksa başka bişeymiKral çok pahalı hile boşa para ki konu sahibi arkadaş hypixelde oynucam trtc bile oynamicak onun için ekstra boş para seninde oynucagin sw hypixel gibi biseyse boş para verirsin
raven xd reach ı 3.1 3.2 yapman gerekBeyler premium main çarda hypixel'de hesap kasıyorum sorunsuz ud ban atmayan piyasanın en iyi mc hilesi hangisi parası mühim değil hypixel'de main çarda oynayacağım için öneri bekliyorum abuk subuk yorumlar yazmayın lütfen raporlayacağım
ban konusu deil kankam hypixelde kolay ban yemezsin agustus ile legit oynayarak yaptığını karmada entropy de flnda yaparsın agustus vape gibi hileleri zevk hileleri hypixel için arkadaş legit arıyor gidip 80-100dolar agustus a baylcagına 30-40dolara daha uygun bişeyler alabilirneden ki yani ban konusundamı yoksa başka bişeymi
spezz.exchange de satıyolardıCrâck istemem kanka eyvallah augustusun sitesi yok dc si var mı bilmiyorum
Tabii ki yardımcı olurumHocam o zaman augustus alsak legit ayarlarda yardımcı olur musun bana
kral sen slinky'e iyi demiştin ilk mesajında sonrasında kötü demişsin anlamadımTabii ki yardımcı olurum
Sadece ghost istemcileri sayarken söylemiştim şöyle iyi demişimdir ; karmadan iyi entropyden iyi ama vapeden kötü meselakral sen slinky'e iyi demiştin ilk mesajında sonrasında kötü demişsin anlamadım
sen karma'nın neyini beğenmiyon ben augustus'ta ki modüllerin birçoğunu kullanmayacam ki o yüzden legit soruyorumSadece ghost istemcileri sayarken söylemiştim şöyle iyi demişimdir ; karmadan iyi entropyden iyi ama vapeden kötü mesela