Arıyorum Minecraft sağlam hile arıyorum

Şimdi güzel kardeşim. Neden Augustus almalısın sana kısaca anlatayım. Augustus basic bir ghost istemcisi değildir. +210dan fazla modül +13.500den fazla Ayarlanabilir modifikasyon bulunduruyor. Oldukça optimizeli bir istemcidir. Karşısına gelen bütün hileleri yener tabii sağlam bir yapılandırma kullanırsan. Youtube arama kısmına ; BAConfigV2 yazarsan Augustus un tek Türk medyacısının videolarını izleyip değerlendirebilirsin. Mc aleminde şu zamanda Augustusun üstüne hiçbir hile yoktur. İyi forumlar.
Drip lite'a ne diyorsun sen peki hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
RiptermsGhost ücretsiz githubda vardı onu kullanabilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Paran yeterse augustus yetmezse vape al drip falan hepsi bos ve miladı dolmus hıleler fakat augustus ve vape yeterınce iyi hileler. Augustusu neverlose vapeyi ise nixware olarak düşünebilirsin.

Paran yeterse augustus yetmezse vape al drip falan hepsi bos ve miladı dolmus hıleler fakat augustus ve vape yeterınce iyi hileler. Augustusu neverlose vapeyi ise nixware olarak düşünebilirsin.
Augustusta legit bir şekilde ban yemeden hypixel'de oynar mıyız

Augustusta legit bir şekilde ban yemeden hypixel'de oynar mıyız
Rage oynasan bile ban yeme ihtimalin cok dusuk su anda piyasanın en iyi hilesi augustus. Hiranetwork gibi factions sunucuları var hypixelin korumasından cok bi farkları yok (oyuncular bırakmasın diye bilerek birkaç şeyi fixlemiyorlar fakat onun dışında çok iyi bir koruma) onlarda mesela herkes rage oynuyor herhangi bir atılma durumu yok o yüzden hypixelde de ban yemezsin diye düşünüyorum. Ama risk almayayım diyorsan legit oyna ban yemezsin

dogg client'ı nerden alabilirim?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt