Merhabalar gelistirdigim proje var ve legit moduyla ban yemiyorsun istersen gösteririm beğenirseniz alırsınız yakında foruma Shift Software adında satış konusu acicam o zaman da satışımı yaparımBeyler premium main çarda hypixel'de hesap kasıyorum sorunsuz ud ban atmayan piyasanın en iyi mc hilesi hangisi parası mühim değil hypixel'de main çarda oynayacağım için öneri bekliyorum abuk subuk yorumlar yazmayın lütfen raporlayacağım
Kral sana şöyle anlatayım ben 8yildir mc oynuyorum 1.8 pvp sürekli factionslarda vape stabil çalışmıyor 20cps aciyosun 14-15 yapıyor reach acion 3.20 3.10 fln vuruo karmada öyle deil stabil çalışıyor karma yani yine sen bilirsin almak istersen gel DC karma var bende ucuza veririmKarmanin videolarina da baktım augustusun da karma daha çok hoşuma gitti ama vape v4 te iyi diyorlar bunların aralarında nasıl bir fark olabilir kararsız kaldım
Çöp beleş versen kullanmamRise client var diyorlar o nasıl kanka iyi mi
dogg config halledersen kaliteli hileBeyler premium main çarda hypixel'de hesap kasıyorum sorunsuz ud ban atmayan piyasanın en iyi mc hilesi hangisi parası mühim değil hypixel'de main çarda oynayacağım için öneri bekliyorum abuk subuk yorumlar yazmayın lütfen raporlayacağım
augustus sağlam hile eğer hileden anlamıyorsan konuşmaKral ne agustusy Allah hakkı için karma fln yer onu
Yaw bi git şuradan git sor bakayım kaç tane trfcci biliyor augustus udogg config halledersen kaliteli hile
augustus sağlam hile eğer hileden anlamıyorsan konuşma
2024de trfc başlamışsın ayarını yaparsan 2side gayet iyi hile + olarak prac hilelerini burda yazacak kadar rezilmisinYaw bi git şuradan git sor bakayım kaç tane trfcci biliyor augustus u
2024 mü puhahaha 2015 den beri mcdeyim ben kardeşim trfcdeki bütün bebeleri ben büyüttüm örnek grandmaster artizamca2024de trfc başlamışsın ayarını yaparsan 2side gayet iyi hile + olarak prac hilelerini burda yazacak kadar rezilmisin
grandmaster artizamca EQWHYUEGQW bari az name olsalardı2024 mü puhahaha 2015 den beri mcdeyim ben kardeşim trfcdeki bütün bebeleri ben büyüttüm örnek grandmaster artizamca
istek attım kankaKarma var istersen bende lifetime mevcut almayı düşünürsen pazarlık yaparız karma disi vape öneririm ama vape hiç stabil çalışmıyor çok kötü birde drip var o da çok pahalı 100dolar fln istersen DC gel deanwinchester1081 bende hile bol dream karma fln var
Şimdi güzel kardeşim. Neden Augustus almalısın sana kısaca anlatayım. Augustus basic bir ghost istemcisi değildir. +210dan fazla modül +13.500den fazla Ayarlanabilir modifikasyon bulunduruyor. Oldukça optimizeli bir istemcidir. Karşısına gelen bütün hileleri yener tabii sağlam bir yapılandırma kullanırsan. Youtube arama kısmına ; BAConfigV2 yazarsan Augustus un tek Türk medyacısının videolarını izleyip değerlendirebilirsin. Mc aleminde şu zamanda Augustusun üstüne hiçbir hile yoktur. İyi forumlar.Vape bunlar ile kıyaslandığında nasıl peki abi biriniz şu iyi demiş digeriniz bu iyi demiş hangisi iyi