Metin2 Cul Master Cheats V2 Crâcked | Levelbot, Farmbot, Stonebot, Anti Ban | TibetUlubey & Cwubs Presents

elinde bir src bile olmayan birisin sadece cheat engineden x y z offsetleri bul
Elimdeki srcler sülaleni satın alacak fiyatta kendininki gibi çöp sanma ağlamaya devam et belki fellin fellik aradigin ce mi bulursun xd bulamazsan da sağdan soldan dilenirsin bişi olmaz 80tl lazımsa atayım dilenci
Usta aeldrada calistiramadim bende mi bi sıkınti var
Usta Max 3 gün dayanır aeldrada hesabın belki o kadar bile değil boşuna uğraşma aeldra için milleti dolandırarak hesaplarını banlatiyor sorsan ud hile :D
Neyse tibet eline sağlık sayende ağlama duvarına çevirmiş burayı daha fazla cevap vermemek lazım bu dilenciye :D

Elimdeki srcler sülaleni satın alacak fiyatta kendininki gibi çöp sanma ağlamaya devam et belki fellin fellik aradigin ce mi bulursun xd bulamazsan da sağdan soldan dilenirsin bişi olmaz 80tl lazımsa atayım dilenci

Usta Max 3 gün dayanır aeldrada hesabın belki o kadar bile değil boşuna uğraşma aeldra için milleti dolandırarak hesaplarını banlatiyor sorsan ud hile :D
Neyse tibet eline sağlık sayende ağlama duvarına çevirmiş burayı daha fazla cevap vermemek lazım bu dilenciye :D
Ustam rohanda da actim hareket bile etmiyor çar nerede hata yapıyorum acaba

bir halt yapamazsın sırf satamıyoruz diye 3 günlük sürüm çıkartan insanlarsınız ben sırf türk piyasası değil b*ktan cshielde günlük 6 key veriyorum ne anlatıyosun bilader sen ayrıca para kazanmıyorsun bile xd elinde bir kaynak yok birşey yok basit bir ticket desteksin sizin arkanızdaki adam kaliteli botu satamadı sen mi hatalı ext botu satıcaksın xd , sen basit bir supportsun yazılıma , memory e dair en ufak bir bilgin yok insanlara basit attackspeedi free vererek bu piyasaya türedin haketmiyorsun. Maks 4 ayın var kapatıp gitmek için

Son düzenleme:
bir halt yapamazsın sırf satamıyoruz diye 3 günlük sürüm çıkartan insanlarsınız ben sırf türk piyasası değil b*ktan cshielde günlük 6 key veriyorum ne anlatıyosun bilader sen ayrıca para kazanmıyorsun bile xd elinde bir kaynak yok birşey yok basit bir ticket desteksin sizin arkanızdaki adam kaliteli botu satamadı sen mi hatalı ext botu satıcaksın xd , sen basit bir supportsun yazılıma , memory e dair en ufak bir bilgin yok insanlara basit attackspeedi free vererek bu piyasaya türedin haketmiyorsun. Maks 4 ayın var kapatıp gitmek için
biz ilk sattıgımızda 3 günlük satarak başladık :D kazandıgım parayı anan baban görse elimi öper para dilenmek için :D bizim arkamızdakine laf edecek konuma gelmen için önce 7 sülalene kodlama öğretmen gerek senin gibi 3b bir velet boyundan büyük kişilere boş laf edeceğine abilerine sor iyi tanırlar ilk authunu korumaya bak dicemde src bile open src olmuş ne desem boş suport oldugumu sanman da büyük hata adına üzülüyorum ezik insanın tekisin son olarak ext yapmıyoruz canım benim haberin olsun havlamaya devam ağlama duvarında bir sonraki Crâck konunda görüşmek üzere daha fazla senin gibi çoluk çocukla bu konuda muhattap olasım yok
ugo abi svside ver 10 tl daha kazanmam lazım deno abi mob ptr bulan program ver yoksa başkasının ce sini dilenerek almak zorunda kalcam hüüü

biz ilk sattıgımızda 3 günlük satarak başladık :D kazandıgım parayı anan baban görse elimi öper para dilenmek için :D bizim arkamızdakine laf edecek konuma gelmen için önce 7 sülalene kodlama öğretmen gerek senin gibi 3b bir velet boyundan büyük kişilere boş laf edeceğine abilerine sor iyi tanırlar ilk authunu korumaya bak dicemde src bile open src olmuş ne desem boş suport oldugumu sanman da büyük hata adına üzülüyorum ezik insanın tekisin son olarak ext yapmıyoruz canım benim haberin olsun havlamaya devam ağlama duvarında bir sonraki Crâck konunda görüşmek üzere daha fazla senin gibi çoluk çocukla bu konuda muhattap olasım yok
ugo abi svside ver 10 tl daha kazanmam lazım deno abi mob ptr bulan program ver yoksa başkasının ce sini dilenerek almak zorunda kalcam hüüü
ugo dediğin adam kendisi gelip benimle çalışmak istedi hile konusunda yardım istedi konuştuk ettik ve svside solver konusunda ondan 1 ücret dahi almadım :D aldığın para senin olsun dedim git sorabilirsin paraya ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum moderatörüm bile senden fazla kazanıyordur :) mobbase olayına gelicek olursak ben sırf 1 resim gösterdim diye piyasaya 2 bot çıktı sen ne anlatıyosun deno abinin mobbase ptr scan kısmına gelicek olursak o adamla biz birlikte yaptık o projeyi o olayları gidip sorabilirsin senin gibi bir insana anlatmamam gerekiyor çünkü vasfın yok :D benimle tartışıcak bir konumda olmadın olamazsın torero dediğin adam sana ihtiyacı bile olmadığına eminim amatör herif c.e de takılmaya devam et onehit+ 74 x offset felan yap sen :D arkandaki kişiye laf edebilme kısmına gelicek olursak o bahsettiğin kişi de kadir naydy juve gibi iyi bir yazılımcı olmasına rağmen bot satamadı bu piyasadan defolup gitti işte bir şansını daha sizin gibilerle deniyor da gene tutunamayacak :D

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ugo dediğin adam kendisi gelip benimle çalışmak istedi hile konusunda yardım istedi konuştuk ettik ve svside solver konusunda ondan 1 ücret dahi almadım :D aldığın para senin olsun dedim git sorabilirsin paraya ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum moderatörüm bile senden fazla kazanıyordur :) mobbase olayına gelicek olursak ben sırf 1 resim gösterdim diye piyasaya 2 bot çıktı sen ne anlatıyosun deno abinin mobbase ptr scan kısmına gelicek olursak o adamla biz birlikte yaptık o projeyi o olayları gidip sorabilirsin senin gibi bir insana anlatmamam gerekiyor çünkü vasfın yok :D benimle tartışıcak bir konumda olmadın olamazsın torero dediğin adam sana ihtiyacı bile olmadığına eminim amatör herif c.e de takılmaya devam et onehit+ 74 x offset felan yap sen :D arkandaki kişiye laf edebilme kısmına gelicek olursak o bahsettiğin kişi de kadir naydy juve gibi iyi bir yazılımcı olmasına rağmen bot satamadı bu piyasadan defolup gitti işte bir şansını daha sizin gibilerle deniyor da gene tutunamayacak :D
Ne ağladın MK git authu değişte gel bekliyom hadi

-
Status: Undetected
-

Authlarını yedim

# Satış Sitesi #
@jackhiro1

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10 Bütün Sürümler

# Menu Key #
Menu Show/Hide: F2

# Hile Nasıl Çalıştırılır #

1. x-loader.exe'yi yönetici olarak çalıştırın.
2. Gelen uyarılara OK/TAMAM diyin ve bekleyin otomatik olarak kapanacak.
3. x-loader.exe'yi tekrar yönetici olarak çalıştırın.
4. Giriş ekranında key bölümüne TIBETULUBEY yazın.

# Not #
Yiyemeyeceğiniz aletin altına yatmayın.

ohkw21e.png

# Video #

# İndir #

# VT #

Sayın Kardeşim loadere giriş yapıyorum ama net framefork hatası veriyor sebebi nedir biliyormusun ?

Hata metnini iletir misiniz?
Bu iletişim kutusu yerine JIT hata ayıklamayı çağırma
hakkında detaylı bilgi için bu iletinin sonuna bakın.

************** Özel Durum Metni **************
System.NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.
konum: ‬‬‪‬‬‫‮‫‏‮‭‫‏‍‮‭‍.‍‌‍‫‫‬‍‭‏‏‭‍‏‮‮‫‭‪‍‍‌(NameValueCollection ‌‭‪‮‮‍‍‏‫‬‭‮‪‏‌‭‮‎‏)
konum: ‫‬‬‌‮‮‍‌‏‌‌‫‭‮‎‬‬‎‫.‫‪‪‏‮‭‍‏‌‭‭‎‍‮‎(Object ‌‌‭‫‎‎‪‎‏‮‮‮‎‍‌‏‎‪, EventArgs ‏‍‮‍‫‌‪‫‌‍‏‌‫‫‏‬‎‬‬)
konum: System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
konum: System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Yüklü Derlemeler **************
mscorlib
Bütünleştirilmiş Kod Sürümü: 4.0.0.0
Win32 Sürümü: 4.8.4614.0 built by: NET48REL1LAST_B
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
Loader
Bütünleştirilmiş Kod Sürümü: 1.0.0.0
Win32 Sürümü: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Users/user/Desktop/Cul/X.exe
System
Win32 Sürümü: 4.8.4605.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
System.Windows.Forms
Win32 Sürümü: 4.8.4550.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
System.Drawing
Win32 Sürümü: 4.8.4390.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
System.Runtime.Serialization
Win32 Sürümü: 4.8.4536.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Serialization/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Serialization.dll
SMDiagnostics
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/SMDiagnostics/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/SMDiagnostics.dll
System.Configuration
Win32 Sürümü: 4.8.4190.0 built by: NET48REL1LAST_B
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
System.Core
Win32 Sürümü: 4.8.4629.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
System.Xml
Win32 Sürümü: 4.8.4084.0 built by: NET48REL1
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
Accessibility
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
Guna.UI2
Bütünleştirilmiş Kod Sürümü: 2.0.4.4
Win32 Sürümü: 2.0.4.4
CodeBase: file:///C:/Users/user/Desktop/Cul/Guna.UI2.DLL
mscorlib.resources
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll
System.resources
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/System.resources.dll
System.Windows.Forms.resources
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll

************** JIT Hata Ayıklama **************
JIT hata ayıklamayı etkinleştirmek için, bu uygulamanın veya
bilgisayarın (machine.config) .config dosyasında
system.windows.forms bölümünde jitDebugging değeri ayarlanmış olmalıdır.
Ayrıca uygulama hata ayıklama etkin durumdayken derlenmiş
olmalıdır.

Örneğin:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

JIT hata ayıklama etkinken, işlenmemiş özel durumlar
bu iletişim kutusunda işlenmek yerine bilgisayarda kayıtlı
JIT hata ayıklayıcısına gönderilir.

Tabi buyur kardeşim.

Bu iletişim kutusu yerine JIT hata ayıklamayı çağırma
hakkında detaylı bilgi için bu iletinin sonuna bakın.

************** Özel Durum Metni **************
System.NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.
konum: ‬‬‪‬‬‫‮‫‏‮‭‫‏‍‮‭‍.‍‌‍‫‫‬‍‭‏‏‭‍‏‮‮‫‭‪‍‍‌(NameValueCollection ‌‭‪‮‮‍‍‏‫‬‭‮‪‏‌‭‮‎‏)
konum: ‫‬‬‌‮‮‍‌‏‌‌‫‭‮‎‬‬‎‫.‫‪‪‏‮‭‍‏‌‭‭‎‍‮‎(Object ‌‌‭‫‎‎‪‎‏‮‮‮‎‍‌‏‎‪, EventArgs ‏‍‮‍‫‌‪‫‌‍‏‌‫‫‏‬‎‬‬)
konum: System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
konum: System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
konum: System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Yüklü Derlemeler **************
mscorlib
Win32 Sürümü: 4.8.4614.0 built by: NET48REL1LAST_B
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
Loader
Bütünleştirilmiş Kod Sürümü: 1.0.0.0
Win32 Sürümü: 1.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Users/user/Desktop/Cul/X.exe
System
Win32 Sürümü: 4.8.4605.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
System.Windows.Forms
Win32 Sürümü: 4.8.4550.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
System.Drawing
Win32 Sürümü: 4.8.4390.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
System.Runtime.Serialization
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Serialization/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Serialization.dll
SMDiagnostics
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/SMDiagnostics/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/SMDiagnostics.dll
System.Configuration
Win32 Sürümü: 4.8.4190.0 built by: NET48REL1LAST_B
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
System.Core
Win32 Sürümü: 4.8.4629.0 built by: NET48REL1LAST_C
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
System.Xml
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
Accessibility
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
Guna.UI2
Bütünleştirilmiş Kod Sürümü: 2.0.4.4
Win32 Sürümü: 2.0.4.4
CodeBase: file:///C:/Users/user/Desktop/Cul/Guna.UI2.DLL
mscorlib.resources
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll
System.resources
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/System.resources.dll
System.Windows.Forms.resources
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll

************** JIT Hata Ayıklama **************
JIT hata ayıklamayı etkinleştirmek için, bu uygulamanın veya
bilgisayarın (machine.config) .config dosyasında
system.windows.forms bölümünde jitDebugging değeri ayarlanmış olmalıdır.
Ayrıca uygulama hata ayıklama etkin durumdayken derlenmiş
olmalıdır.

Örneğin:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

JIT hata ayıklama etkinken, işlenmemiş özel durumlar
bu iletişim kutusunda işlenmek yerine bilgisayarda kayıtlı
JIT hata ayıklayıcısına gönderilir.

Tabi buyur kardeşim.
Bazı cihazlarda böyle yapabiliyor. İnanın sebebini biz de bilmiyoruz. Hilenin yapımcısı size seve seve yardımcı olacaktır @jackhiro1

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt