Kardeşim benim exe dediğin nedir sen iyimisin sanki priv bir hile mq şurada konu açsam şu ibnenin hilesini bana atın diye adamlar kullanılmamış key bile alıp atar çok ahmaksınbana ortaklık teklif edip sonrasında benim exemi paylaşmak baya iyiymiş bu arada o yapan arkadaş
sence ben seni kaale alıcak birimiyim adam istedi diyorum sana ucube herif adamların 80 tl parası yok Crâck denemek için ne anlatıyosun sen satamadıktan sonra 7 24 svside solver için uğraş senVerdiği cevaplara baksan anlarsın aslında sevilmeyecek bir insan olduğunu. Crâck yedi "ortaklık teklifi ettin kabul etmedim" diye üste çıkmaya çalışmış bile sen düşün beyninin çalışma işlevini xd çalışıyorsa tabi egosundan önünü bile göremeyen boş insanın teki kısaca.
İnanıyor birde olm sırf senle tasak geçmek için geldim bunu sende iyi biliyorsun creki paylaşmadan ismimi gördüğümde anladın ztn patladığı bukadar korkma eline sağlık de geçsence ben seni kaale alıcak birimiyim adam istedi diyorum sana ucube herif adamların 80 tl parası yok Crâck denemek için ne anlatıyosun sen satamadıktan sonra 7 24 svside solver için uğraş sen
ne sağlık diyeceğim ki sana sence saygı duyabilecek birisimiyim adamın yaptığı hiti gördün buna uğraştın işte 80 tl ye düşürmemin sorunu sadece hata bende o paketi 250 den düşürmeyecektimİnanıyor birde olm sırf senle tasak geçmek için geldim bunu sende iyi biliyorsun creki paylaşmadan ismimi gördüğümde anladın ztn patladığı bukadar korkma eline sağlık de geç
Ya olm Bi git işine kendine dev mi diyorsun para ile ona buna yazılım yaptıran adamsın senin hitin benim şeyimde bile değilne sağlık diyeceğim ki sana sence saygı duyabilecek birisimiyim adamın yaptığı hiti gördün buna uğraştın işte 80 tl ye düşürmemin sorunu sadece hata bende o paketi 250 den düşürmeyecektim
şimdide lisans sistemi yaptırıyorum merak etmeYa olm Bi git işine kendine dev mi diyorsun para ile ona buna yazılım yaptıran adamsın senin hitin benim şeyimde bile değil
Anca yaptırsın ztn kendin yapamazsınşimdide lisans sistemi yaptırıyorum merak etme