Metin2 Cul Master Cheats V2 Crâcked | Levelbot, Farmbot, Stonebot, Anti Ban | TibetUlubey & Cwubs Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bana ortaklık teklif edip sonrasında benim exemi paylaşmak baya iyiymiş bu arada o yapan arkadaş
Kardeşim benim exe dediğin nedir sen iyimisin sanki priv bir hile mq şurada konu açsam şu ibnenin hilesini bana atın diye adamlar kullanılmamış key bile alıp atar çok ahmaksın

Verdiği cevaplara baksan anlarsın aslında sevilmeyecek bir insan olduğunu. Crâck yedi "ortaklık teklifi ettin kabul etmedim" diye üste çıkmaya çalışmış bile sen düşün beyninin çalışma işlevini xd çalışıyorsa tabi egosundan önünü bile göremeyen boş insanın teki kısaca.
sence ben seni kaale alıcak birimiyim :D adam istedi diyorum sana ucube herif adamların 80 tl parası yok Crâck denemek için ne anlatıyosun sen satamadıktan sonra 7 24 svside solver için uğraş sen

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sence ben seni kaale alıcak birimiyim :D adam istedi diyorum sana ucube herif adamların 80 tl parası yok Crâck denemek için ne anlatıyosun sen satamadıktan sonra 7 24 svside solver için uğraş sen
İnanıyor birde olm sırf senle tasak geçmek için geldim bunu sende iyi biliyorsun creki paylaşmadan ismimi gördüğümde anladın ztn patladığı bukadar korkma eline sağlık de geç

İnanıyor birde olm sırf senle tasak geçmek için geldim bunu sende iyi biliyorsun creki paylaşmadan ismimi gördüğümde anladın ztn patladığı bukadar korkma eline sağlık de geç
ne sağlık diyeceğim ki sana sence saygı duyabilecek birisimiyim adamın yaptığı hiti gördün buna uğraştın işte 80 tl ye düşürmemin sorunu sadece hata bende o paketi 250 den düşürmeyecektim

ne sağlık diyeceğim ki sana sence saygı duyabilecek birisimiyim adamın yaptığı hiti gördün buna uğraştın işte 80 tl ye düşürmemin sorunu sadece hata bende o paketi 250 den düşürmeyecektim
Ya olm Bi git işine kendine dev mi diyorsun para ile ona buna yazılım yaptıran adamsın senin hitin benim şeyimde bile değil

@jackhiro1 oğlum sen salak mısın, zeka geriliği falan mı var sende? Her attığın yorumda 80 TL falan yazıyorsun, biz ne yazık ki anlattığını anlamıyoruz, tercüman olarak zeka geriliği olan bir birey getirelim belki anlattıklarından bir şey anlarız.

Sorulması gereken tek soru & cevap:

Yazılımın Crâck yedi mi?
Evet.

Konu kapanmıştır hadi git yeni auth yap XD

şimdide lisans sistemi yaptırıyorum merak etme :)
Anca yaptırsın ztn kendin yapamazsın
ohkw21e.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt