jackhiro1
Gold Üye
bana ortaklık teklif edip sonrasında benim exemi paylaşmak baya iyiymiş bu arada o yapan arkadaş
Yeni auth muhabbet kuşuyla takas olur mu abi
bana ortaklık teklif edip sonrasında benim exemi paylaşmak baya iyiymiş bu arada o yapan arkadaş
Yeni auth muhabbet kuşuyla takas olur mu abi
Ne anlatıyorsun abicim sen ne ortaklığı? Sen kimsin ki sana ortaklık teklif edeyim?bana ortaklık teklif edip sonrasında benim exemi paylaşmak baya iyiymiş bu arada o yapan arkadaş
Onu nası yapcaz be ablabana ortaklık teklif edip sonrasında benim exemi paylaşmak baya iyiymiş bu arada o yapan arkadaş
80 tl lik sürüm alacak parayı bulduğunda yeni sürüme erişirsin 3 ay öncekileri arama xdxd bak ömrün boyunca 5 10 yorum kasarken sayemde 80 90 yorum kasıp kendini avutuyorsunAbi abi V3 gelir mi abi
Beklenmedik bir zamanda elbette gelirAbi abi V3 gelir mi abi
Verdiği cevaplara baksan anlarsın aslında sevilmeyecek bir insan olduğunu. Crâck yedi "ortaklık teklifi ettin kabul etmedim" diye üste çıkmaya çalışmış bile sen düşün beyninin çalışma işlevini xd çalışıyorsa tabi egosundan önünü bile göremeyen boş insanın teki kısaca.La olum meraktan dc ye girip baktım da adam ucuza da satıyor niye uğraşıp duruyonuz adamla