ARAGQNES
Gold Üye
Hiç sanmıyorum yardımcı olacağınıBazı cihazlarda böyle yapabiliyor. İnanın sebebini biz de bilmiyoruz. Hilenin yapımcısı size seve seve yardımcı olacaktır @jackhiro1
Hiç sanmıyorum yardımcı olacağınıBazı cihazlarda böyle yapabiliyor. İnanın sebebini biz de bilmiyoruz. Hilenin yapımcısı size seve seve yardımcı olacaktır @jackhiro1
*Hiç sanmıyorum yardımcı olacağını
Abla uza gıt surdan cocuk parkı degıl bu konu stardal hılesi falan yapmaz tıbet sana gozuna gırmeye calışmatibet ulubey seni taniyorum ben sen su kumarbaz cocuk degil misin lkfdjkhlkdsaf
bana da veriyor çözümünü bulamadık mı yaframefork hatası veriyor cidden üzdü
cracklendi ama dokunamıyoruz bi anlam ifade etmiyor vallaha sürücü den bişey eksik veya anlamadımbana da veriyor çözümünü bulamadık mı ya
Konuyla ne alakası var. gidip hile istek kısmına yazabilirsin.Ama amacın sadece yorum kasmak gibi duruyos.et stardoll da sanalika hilesi gelir mi sanalika gelirse direkt girerim sanalika hilesi gelsin arkadaşlar
Aynı hata ben de de veriyor hiç bir şekilde giremiyorum şuan hileye kimse giremiyor galiba.framefork hatası veriyor cidden üzdü
sanırım ya hatayı çözemedim sürücülerde günceldi ama güzel olurdu beleşe bişeyler olsaAynı hata ben de de veriyor hiç bir şekilde giremiyorum şuan hileye kimse giremiyor galiba.