0xZahura
Efsane Üye
Hacı bu kadar savunmada zahura yancısı demesinlerKonuş GOAT adam
Hacı bu kadar savunmada zahura yancısı demesinlerKonuş GOAT adam
MEDIA:
CLIPS:
INGAME SCREENSHOT:
AYLIK = 500 TL
LIFETIME = 1250 TL
HER MÜŞTERİYE ÖZEL BUİLD LOADER!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
feedbacks;
Mesajını başka yerde kas dostum hilede “esp” diye bir özellik belirtilmemiş bilefiyat çok pahalı sadece esp istesek ne kadar fiyat olur yardımcı olabilir misiniz?
dostum mouse move driver dan bahsetmiyorum ben yanlış anladınız galiba r/w driver dan bahsediyorum hani vanguard devre dışıyken oyuna girmeni fln sağlıyor oyun üzerinde access veriyor flnbu konuda yanlış bir bilgiye sahipsin ondan sana açıklayacağım, birincisi random bir müşterim driverimi paylaşamaz o iş öyle olmuyor. ikincisi piyasadaki hiçbir software colorbot özgün bir mouse move drivera sahip değil yada hiçbir external esp aimbot özgün bir kernel drivera sahip değil. yada satın aldığınız herhangi bir perm spooferda bile yapılan işlemlerin hiç birisi özgün değil. driver dediğimiz şey fare hareketini yapmamızı sağlıyor normal şartlarda valorantta yapamadığımız için. o driveri yazdığını varsayalım bunun için kod sertifikasına ihtiyacın var yoksa kdmapper tarzı bir mapper kullanmak zorunda kalırsın ve tekrar ban yersin. bu sertifikayı normal şartlarda almak için bir şirkete ve uygulamaya ihtiyacın var yani public bir driveri kullanmaya mahkumsun yattığın yerden chinese chinese diyerek olmuyor
inan bilmiyoruminanın almak siterdim iban hesabım yok maalesef.
boş yapma r/w driver ile benim alakam ne? ayrıca r/w driver vanguard devre dışıyken oyuna girmeni falan sağlamıyordostum mouse move driver dan bahsetmiyorum ben yanlış anladınız galiba r/w driver dan bahsediyorum hani vanguard devre dışıyken oyuna girmeni fln sağlıyor oyun üzerinde access veriyor fln
boş yorum kasmayın konu başındaki yorum kopyalanmışBen de Eu isimli birinin videolarını izlediğimi hatırlıyorum. Eski işlerinden bahsedebilir misin?
Sağlıyor kankam bilgisizsin sanırım bu konu hakkında r/w driver ile alakan ise diğer türlü hilenin tespit edilip ban yemen söz konusuboş yapma r/w driver ile benim alakam ne? ayrıca r/w driver vanguard devre dışıyken oyuna girmeni falan sağlamıyor
boş yorum kasmayın konu başındaki yorum kopyalanmış
yani geliştirdiğim hile memory bir hile olmadığı için net bir bilgiye sahip olduğumu söyleyemem en azından çevrede kimsenin read write driver ile vanguard olmadan oyuna girdiğini görmedim.Sağlıyor kankam bilgisizsin sanırım bu konu hakkında r/w driver ile alakan ise diğer türlü hilenin tespit edilip ban yemen söz konusu